Резюме від 14 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10318652

Офіцер

Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Одеса

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіцер запасу

з 07.1997 по 04.2024 (26 років 9 місяців)
військова частина 9953, Суми (Сили оборони)

Остання посада: начальник відділу кримінального аналізу головного оперативно-розшукового відділу прикордонного загону.
Обов'язки на посаді: керівництво аналітичним підрозділом в умовах активних бойових дій (аналіз розвідувальних даних, внесення даних в різні аналітичні системи, підготовка звітних документів (для нанесення ударів по об'єктам (цілям) противника, а також з метою подальшого використання для прийняття управлінських рішень), підготовка прогнозів, аналіз дій та особливостей дій противника в зоні відповідальності, аналіз дій ДРГ противника, встановлення військовослужбовців ров причетних до вчинення злочинів на території України, в тому числі із складу ДРГ, проведення досліджень за різними методами OSINT, в т.ч. із застосуванням pentest), аналіз великих масивів даних сигнальної інформації (телефонних трафіків, даних РЕР і т.п.), візуалізація даних, формування та адміністрування локальних баз даних, вивчення та адаптація до потреб аналітичного підрозділу нового програмного забезпечення та нових спецтехнічних засобів, розробка методичних матеріалів та рекомендацій, навчання персоналу, забезпечення ОРД (в сфері протидії оргзлочинності).
УБД з 2015 року (начальник відділення військової розвідки ОБПК).
За досягнення пов'язані з виконанням покладених обов'язків в умовх збройної агресії росії проти України нагороджений Президентом України та Верховною Радою України, наявні інші відомчі нагороди та відзнаки від ЗСУ та правоохоронних органів (деталі в особовій справі).

Освіта

Національна академія Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького

Правоохоронна діяльність, офіцер управління оперативно-тактичного рівня, Хмельницький
Вища, з 2019 по 2021 (2 роки)

Магістр - "правоохорона діяльність", "офіцер управління оперативно-тактичного рівня". Тема магістерської роботи: "Використання кримінального аналізу у протидії злочинності на державному кордоні України" (кафедра спеціальних дисциплін № 12), в рамках якої підготовлено модель використання кримінального аналізу у протидії злочинності на державному кордоні із застосуванням сучасних способів аналізу даних та автоматизації окремих процесів з використанням програмного забезпечення.

Додаткова освіта та сертифікати

Начальники підрозділів військової розвідки (тактика застосування РГ (ДРГ))

2015, 1 тиждень

Кримінальний аналіз, оперативний та ситуаційний аналіз великих масивів даних (в т.ч. аналіз трафіків телефонних з'єднань)

2013, 1 місяць

iBase, стратегічний аналіз, методи SWOT, PEST та інші

2013, 1 тиждень

Начальники міжрайонних оперативно-розшукових відділів (керівництво оперативно-розшуковими підрозділами прикордонних загонів)

2019, 1 місяць

Знання і навички

Стресостійкість Системинй аналіз Володіння зброєю Робота в команді Робота з великим обсягом інформації Робота в Промінь Робота в Дельта Здатність до навчання Аналіз даних Візуалізація даних Стратегічний аналіз Оперативний аналіз Навчання персоналу Основи pentest Адміністрування СУБД Систематизація процесів Управління проєктами Ведення звітності OSINT MS Word MS PowerPoint MS Excel MS Access MS Visio MS Project IBM I2 Python JScript HTML CSS Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe InDesign Adobe Dreamweaver Kali Linux О Р Д Написання промптів для ChatGPT Користувач ChatGPT Database design SQL SQLite Analytical thinking SWOT-аналіз PEST-аналіз Формування зведених таблиць MS Power BI

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Вміння навчатись та навчати.
Заняття спортом: біг, силові вправи, плавання.
Наявний практичний досвід:
- керування підрозділом на оборонній позиції, блок-постом та підрозділом військової розвідки в зоні проведення АТО (2015 рік).
- узагальнення, обробки та аналізу РД протягом всього періоду активних бойвих дій з 24.02.2022 року, створення СУБД для їх збереження, візуалізації отриманих даних, підготовки аналітичних звітів;
- аналізу трафікив телефонних з'єднань та інших масивів даних в інтересах Р та КР (встановлення об'єктів зацікавленості, їх місцезнаходження, контактів, способів життя, компрометуючих зв'язків);
- керування аналітичним підрозділом (управління проектами, навчання персоналу, аналіз та оптимізація процесу аналітичних досліджень), керування оперативно-технічним підрозділом;
- аналізу великих масивів даних (додаткові інструменти MS Excel: Power Query; Power Pivot; "IBM I2 ANB", зокрема аналіз вантажоперевезень між кількома країнами з метою виявлення схем постачання продукції в рф поза санкційні обмеження; аналіз масивів сигнальної інформації (в т.ч. ідентифікація приналежності в/сл ров, встановлення місць масового перебування в/сл ров, виявлення місць проживання операторів БпЛА ров і т.п.); за результатами наявний досвід створення інформаційних дашбордів;
- аналізу різних ресурсів (в тому числі за методами OSINT: наприклад використання різних національних ресурсів, що містять основні реєстраційні дані про підприємства та організації, а також агрегаторів типу "opencorporated", використанням ресурсів типу "importgenius"для аналізу міжнародної діяльності окремих підрприємств та вивчення їх ЗЕД за зведеними даними з товаросупровідних документів) з метою виявлення cуб'єктів ЗЕД причетних до контрабандної та іншої протиправної діяльності через митний кордон України (в тому числі діяльності направленої проти основ національної безпеки шляхом підтримання економічних зв'язків з країною агресором), з метою подальшого притягнення причетних осіб до кримінальної чи адміністративної відповідальності;
- проведення досліджень з метою ідентифікації військових злочинців із числа в/сл рф (використання систем розпізнавання облич "ClearView" та інших більш поширених ресурсів; використання злитих баз даних);
- вміння з нуля організовувати практичну роботу підрозділу над новими проектами з використанням інноваційних технологій, практичної адаптації отриманих знань, створення алгоритмів процесів подальшого практичного застосування отриманих знань.
Захоплення: ОіВТ, СС різних держав, СпП різних держав, військова історія (історія войн та конфліктів), політика, економіка, психологія, програмування, малювання (різні техніки та стилі), вдосконалення знаннь англійської мови, в планах вивчити польську мову.
Знання основ pentest (використання експлойтів для отримання доступу до різних електронних пристроїв з урахуванням наявних знань про існуючи ураження інформаційних систем (наприклад, програм стороннього контролю за мобільним терміналом), робота з ОС "Kalilinux", "Nethunter", і відповідними програмами). Вміння створювати боти (з використанням Python).
Знаня мов програмування (Python, Javascript в т.ч. додаткових мов: HTML, СSS, SQL, рівень - впевненне використання функціонального програмування, а також на достатньому рівні знання ООП, вміння використовувати відповідні бібліотеки (як базові так і сторонні, наприклад з github), патерни програмування).
Наявний досвід створення локальних баз даних (MS Acces, mySQL), а також досвід розгортання серверу на локальній машині (openserver, MS Server), використання ISPmanager для створення та адміністрування власних сайтів у різних hosting провайдерів, базові навички створення систем доступу до баз даних (Python, JS, Delphi-Pascal).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: