Резюме від 28 травня 2024

Юлианна

Масажист

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
18 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Міжнародний гуманітарний університет

Фізіотерапія та реабілітація
Незакінчена вища, з 2023 по 2029 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Profmed

2023 1,5 месяца

Profmed 2024 антицелюлітний массаж

2 дні (після дуже багато працювала саме антицелюлітними техніками)

Знання і навички

Вмотивованість Робота з клієнтами Клієнтоорієнтованість Організованість Робота в команді Пунктуальність Стресостійкість Класичний масаж Здатність до навчання Баночний масаж Лікувальний масаж Комунікабельність Масаж обличчя Терапія душем Шарко Саморозвиток Антицелюлітний масаж Медовий масаж Розслабляючий масаж

Додаткова інформація

Все своє життя я присвятила спорту,дуже багато бачила травм та їх лікування. Масажи я почала робити у 16 років,а у 17 закінчила перші курси завдяки яким покращила свої навички,навчилась якісно та ніжно працювати з тілом,навчилась розслабляти та лікувати людину.
Мені дуже подобається це ремесло,я вмотивована працювати над собою, навчатися,спокійна до критики та зауважень. Вже півроку я працюю масажистом,та жодного разу не чула нічого поганого,клієнти не йшли від мене.
Робота з людьми надихає мене,зовсім не вимотує. Я легка у спілкуванні та знаю межі дозволеного,тому питань стосовно «виховання» масажиста не буде)
Дуже буду рада прийти до вас на співбесіду та показати свої навички

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: