Резюме від 2 червня 2024 PRO

Дмитро

Вчитель фізкультури, математики, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Кременчук, Луцьк, Одеса, Олександрія, Полтава, Суми, Харків, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-технолог

з 02.2017 по 10.2023 (6 років 8 місяців)
ПАБ Турбоатом, Харків (Машинобудування)

Успішно виконував роботу: розробляв технічну документацію, мав подяки та премії

Освіта

Національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди

Фізична культура і спорт, Харків
Вища, з 2022 по 2024 (2 роки)

Тренер, учитель фізкультури в школі. Диплом - з відзнакою.
Моя методика викладання сприяє гармонійному розвитку когнітивних та фізичних здібностей дітей шляхом проведення дуже цікавих 5-10-хвилинних занять шахами під час уроків фізкультури (протягом цього часу поєднуємо з дітьми фізичне і розумове навантаження). Додатково проводжу індивідуальні та групові заняття з шахів для дітей та підлітків з метою покращити їх розумові здібності та виявити і розвивати нові таланти України.

НТУ ХПІ

Електричні системи і комплекси транспортних засобів, Харків
Вища, з 2010 по 2015 (5 років)

Технічна освіта, що дає добрі знання з математики, фізики, логічного мислення, просторового уявлення. Диплом - з відзнакою.

Знання і навички

Відповідальність Орієнтація на результат Креативність Створення відеоконтенту Створення відеолекцій Грамотна усна та письмова мова Знання української Досвід онлайн роботи зі школярами Відмінні знання з математики Комунікативність Робота з дітьми Водійські права кат. B Висока працездатність Знання MS Office Знання Photoshop Системне адміністрування Налаштування ПК Здатність до навчання Знання основ фізичної підготовки школярів Цікаві і корисні авторські фізичні вправи для школярів Знання сучасних методик викладання у школі Шахова розминка під час уроків фізкультури Індивідуальний підхід Робота в команді

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Наразі хочу працювати онлайн, готовий стати до роботи якнайшвидше. Прошу надіслати мені мейла із запрошенням на співбесіду. Тоді я швидко сконтактую з вами та принесу на співбесіду оригінали/ надішлю копії електронною поштою своїх дипломів, вказаних у резюме.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: