Резюме від 17 травня 2024 PRO

Hanna

Художник, викладач

Вік:
37 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

ПДТУ

з 05.2016 по нині (8 років 1 місяць)
Викладач, Львів (Освіта, наука)

Викладацький досвід, успішна підготовка абітурієнтів художніх ВНЗ України і Польщі до творчого конкурсу. Викладацький супровід. Групова, індивідуальна робота, онлайн та офлайн формат, участь у оцінюванні вступних робіт творчого конкурсу, проведення тематичних майстер-класів.

Освіта

ХДАДМ

Дизайн середовища, Харків
Вища, з 2004 по 2010 (6 років)

Знання і навички

Користувач ПК Управління персоналом Дисциплінованість Групові заняття Робота в команді Креативність Пунктуальність Чесність Ініціативність Арт-терапія Емпатичність Неупередженість Комунікабельність Тактовність Зосередженість Соціальна психологія Кризове психологічне консультування Психодіагностика Емпатійність Проведення індивідуальних занять Проведення групових занять Стресостійкість Сімейна психотерапія

Знання мов

Англійська — середній

Інвалідність

Третя група.
Без обмежень по профільній роботі

Додаткова інформація

Цікавить викладацька робота студентам- дизайнерам/архітекторам/художникам з художніх дисциплін. Також можливе ведення підготовки абітурієнтів до творчого конкурсу.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: