Резюме від 29 травня 2024 Файл

Олег

Юрист, діловод (підбір персоналу)

Вік:
22 роки
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
ПІБ: Безрук Олег Юрійович
Стать: чоловіча
Дата народження: 18.09.2001 року
Громадянство: українець
Контактні дані: моб. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
електрона пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета працевлаштування
Мета мого життя – розвивати свої практичні та теоретичні здібності та навички у галузі юриспруденції і стати високо-кваліфікованим фахівцем – це для мене не просто обрана професія, а справжнє покликання.
Обираючи мене до своєї команди ви отримаєте відданий, мотивований та підготовлений юрист, який завжди готовий працювати на благо країни та її громадян.
Освіта
У 2017 році закінчив Сумську Спеціалізовану школу №7 імені Максима Савченка та здобув базову середню освіту.
У 2020 році закінчив ДПТНЗ «Сумський Центр ПТО» та отримав спеціальність «Модельник дерев’яних моделей 3-го розряду та електромонтера 2-го розряду».
У 2021 році проходив стажування у відділі транспорту зв'язку та телекомунікаційних послуг Сумської Міської ради та був включений до кадрового резерву Сумської міської ради відповідно до розпорядження Сумського міського голови №55-р від 17.02.2021 року.
У 2023 році отримав диплом «Фахового молодшого бакалавра» за спеціальністю 081 «Право»
У 2023 році вступив на заочну форму навчання до Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, для подальшого отримання вищої освіти ступеню Бакалавра за спеціальністю 081 «Право».
З жовтня 2023 року по листопад 2023 року працював у Головному управлінні пенсійного фонду України у Сумській області на посаді Головного спеціаліста сервісного центру №1.(Державна служба категорії «В»). Також, проходив державну службу Сумській обласні державній адміністрації на посаді головного спеціаліста-юрисконсульта.

Додаткові відомості
Володію навичками роботи на персональному комп’ютері на рівні досвідченого користувача. Умію працювати з програмним забезпеченням: Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Реєстром судових рішень, реєстром боржників і виконавчого провадження, а також і іншими пошуковими реєстрами, володію чинним трудовим законодавством.
У січні 2023 року отримав водійське посвідчення категорії «В».
Характеризую себе, як ввічливим, комунікабельним, впевненим, бажаючим навчатись новому, цілеспрямованим, наполегливим, старанним, справедливим працівником.
Завжди прислуховуюсь до думки старших та досвідчених людей. До правопорушень не схильний, до кримінальної та адміністративної відповідальності не притягався.
Чекаю на позитивну відповідь.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: