Резюме від 16 травня 2024

Оля

Майстер-ювелір

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КНУКМ

Готельний бізнес, Львів
Незакінчена вища, з 2016 по 2018 (2 роки)

Знання і навички

Акуратність Скрупульозність Паяння Гравірування Чесність Пунктуальність Бажання вчитися і розвиватися Розробка ескізів Дисциплінованість Адаптивність Саморозвиток

Додаткова інформація

Вітаю🙌 Мене звати Оля, я дилетант широкого профілю - володію купою інструментів і багатьма навиками в різних сферах, бо маю жагу до нових вмінь і знань.
Більше 5 років віддала приготуванню їжі і навчанні цій справі, займалась організацієї подій, вечірок, фестивалів. Маю навички швеї і флориста, малюю.

Останні три роки займаюсь деревом, у мене своє невеличке виробництво прикрас для людей з певними особливостями і анатомією.

Маю невеликий досвід роботи з латунню і сталлю - їх обробкою, нанесенням фактури, поліруванням. В мене чудовий зір, я відчуваю матеріали і мені цікаво було б попрацювати з коштовними металами. Від роботи, яку я обираю я очікую розвитку, гідної оплати і приємної атмосфери в колективі.

Про себе скажу, що я людина відкрита, товариська, неконфліктна. Відповідальна за свої дії і слова, я за діалог і прозору комунікацію, чого хочу також і від вас.
Гадаю, що ми шукаємо один одного )
Очікую вашої відповіді🤍


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: