Резюме від 17 травня 2024 PRO

Юлія

Няня

Вік:
46 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Глеваха

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Дизайнер

з 09.2008 по 12.2019 (11 років 3 місяці)
НПМ"Украіна" (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Освіта

Кіровоградський Іститут регіонального управління та економіки

Промдизайн, Кропивницький
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Маю вищу художню освіту. Можу вчити ваших діток бачити прекрасне в цьому світі, малювати, ліпити, розкривати творчий потенціал.

Знання і навички

Креативность Старанність Організованість Комунікабельність Цілеспрямованість Пунктуальність Активність Відповідальність Творчий підхід Малювання Дитяча психологія Робота з дітьми

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Вітаю. Маю надію, що ми станемо в пригоді один одному. Я маю змогу допомогти вам з вашими дітками. Якщо ви знаходитесь неподалік, або вам потрібно відлучитися по своім справам і вам потрібна допомога по догляду за вашими дітками я з радістю попіклуюся про них. Бажано в мене вдома. Якщо ви шукаєте няню для своєї дитини — добру, позитивну, люблячу дітей, з почуттям гумору та великим досвідом роботи, тоді це я)) Є досвід роботи з дітьми різного віку. Маю трьох вже дорослих синів. Маю вищу художню освіту, з задоволенням можу навчати малювати, ліпити, та розвивати творчий потенціал вашоі дитинки. Смачно готую. Можу підтримувати вашу дієту, або годувати власними стравами. Про все можемо домовитися. Проживаю в Глеваха-1, 4 лінія. Гарного і мирного дня!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: