Олександр
Шеф-кухар, 115 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 34 роки
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Буковель, Київ, Львів, Ужгород
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1116134
Досвід роботи
Бренд Шеф Кухар
з 04.2024 по нині
(2 місяці)
Дикий Захід, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття ресторану з нуля
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану ( реберня з стейками та дичиною )
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні ( шеф кухаря та команда кухарів )
-Навчання персоналу зали.
- Запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів та тренінгів для персоналу ресторану
Шеф кухар
з 02.2024 по нині
(4 місяці)
GALLERIST, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)
-Ребрейдинг ресторану
-Розробка меню під концепт ресторана ( Авторська кухня , Середземноморська кухня )
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- Контроль над роботою персоналу;
- Робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- Запровадження обліку продукції.
- Майстер класів та тренінги для персоналу ресторану
Шеф кухар
з 05.2023 по нині
(1 рік 1 місяць)
Sapori Veri, Ірпінь (Готельно-ресторанний бізнес)
-Ребрейдинг ресторану
- Розробка Італійського меню
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- запровадження обліку продукції.
- майстер класів для персоналу ресторану
Бренд-шеф
з 09.2022 по 05.2023
(8 місяців)
Chef in cucina, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Откритие доставки с нуля .
Бренд Шеф повар
з 07.2020 по 08.2022
(2 роки 1 місяць)
Отель Крещатик ресторан Avenue, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Ребрейдинг ресторану при готелі
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану , конференції , сніданки , шведська лінія !
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали.
- запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану
Бренд шеф повар
з 10.2019 по 02.2021
(1 рік 4 місяці)
Крок мадам, Симферополь (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з нуля !
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали.
- запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану
Бренд шеф повар
з 06.2019 по 05.2023
(3 роки 11 місяців)
Лаб паб, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
- Ребрейдинг ресторан пабу
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану , сезоні пропозиції та гастро вечори , тематичні тижні меню !
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали.
- запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану кухні та залу !
Бренд Шеф повар
з 05.2018 по 12.2018
(7 місяців)
Чемпион Хол / Вайт Кейтеринг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття з нуля
- Розробка концепту та меню під нього
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану , сезоні пропозиції та гастро вечори , тематичні тижні меню ! Меню конференції , фуршети !
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали.
- Запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану кухні та залу !
Бренд шеф повар
з 08.2017 по 08.2018
(1 рік)
Отель Крещатик, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Ребрейдинг ресторану при готелі
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану , конференції , сніданки , шведська лінія !
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь , тематичні тижні !
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали.
- запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану
Бренд Шеф повар
з 05.2017 по 09.2018
(1 рік 4 місяці)
Ресторан Vesla, Симферополь (Готельно-ресторанний бізнес)
- Ребрейдинг Рибного ресторану !
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану , сезоні пропозиції та гастро вечори , тематичні тижні меню !
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні ( шеф кухаря , команда кухні )
-Навчання персоналу зали.
- запровадження обліку продукці.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану кухні та залу !
Бренд Шеф повар
з 02.2017 по 03.2020
(3 роки 1 місяць)
Ресторан - гостиница Ельбр......., Вроцлав , Польша (Готельно-ресторанний бізнес)
- Ребрейдинг ресторану при готелі
- Ведення проекту після ребрейдингу онлайн ( меню , карти , відео та фото рецепти )
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану , конференції , сніданки , шведська лінія !
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали.
- запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану
Бренд Шеф повар
з 08.2016 по 06.2019
(2 роки 10 місяців)
Рестсервис77 ресторан O'GOROD, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
-Ребрейдинг ресторану
-Розробка меню під концепт ресторана
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- Контроль над роботою персоналу;
- Робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- Запровадження обліку продукції.
- Майстер класів та тренінги для персоналу ресторану
Бренд Шеф повар
з 03.2015 по 10.2019
(4 роки 7 місяців)
PESTO AZZURRO(КИЕВ ), PESTO AZZURRO (СИМФЕРОПОЛЬ), PESTO (СИМФЕРОПОЛЬ), PESTO AZZURRO (АЛУШТА ), Киев, Симферополь , Алушта . Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття з нуля
- Відкриття 2 цехів для заготовок для проектів .( всього 6 ресторанів )
- Розробка концепту та меню під нього
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану , сезоні пропозиції та гастро вечори , тематичні тижні меню ! Меню конференції , фуршети !
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали.
- Запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану кухні та залу !
Шеф повар
з 11.2014 по 05.2015
(6 місяців)
Рест Лига ЛТД Ресторан "Particella", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття ресторану з нуля !
-Розробка меню під концепт ресторана ( Регіональний Італійський ресторан )
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- Контроль над роботою персоналу;
- Робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- Запровадження обліку продукції.
- Майстер класів та тренінги для персоналу ресторану
Шеф повар
з 09.2012 по 11.2014
(2 роки 2 місяці)
Cafe-varenie, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Ребрейдинг ресторану
-Розробка меню під концепт ресторана( кухня европейська , та понад 50 видів крафтового варення )
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- Контроль над роботою персоналу;
- Робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- Запровадження обліку продукції.
- Майстер класів та тренінги для персоналу ресторану
Шеф повар
з 04.2012 по 10.2012
(6 місяців)
Ресторан пивоварня Мануфактура, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття з нуля проекту
-Розробка меню під концепт ресторана ( мʼясний паб )
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- Контроль над роботою персоналу;
- Робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- Запровадження обліку продукції.
- Майстер класів та тренінги для персоналу ресторану
Повар
з 05.2011 по 05.2012
(1 рік)
DLuх, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
Су-шеф
з 05.2011 по 05.2012
(1 рік)
SKAYBAR, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Контроль продукції, та терміни зберігання їх.
-Інструктаж роботи з правил безпеки з електроприладами.
-Навчання персоналу кухні;
-Ведення обліку продукції;
-Складання закупівель та контроль їх.
- відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу кухні;
Су-шеф
з 09.2010 по 02.2011
(5 місяців)
ресто-бар "Аура", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття проекту з нуля Су шефом
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- запровадження обліку продукції.
- майстер класів для персоналу ресторану
Шеф-повар
з 02.2010 по 05.2011
(1 рік 3 місяці)
ресторан "вагон - ресторан", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Ребрейдинг ресторану
-Розробка меню під концепт ресторана
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- Контроль над роботою персоналу;
- Робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- Запровадження обліку продукції.
- Майстер класів та тренінги для персоналу ресторану
Су шеф
з 08.2007 по 08.2011
(4 роки)
ресторан клуб "Данте", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття проекту з нуля Су шефом
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- запровадження обліку продукції.
- майстер класів для персоналу ресторану
Повар
з 01.2006 по 01.2007
(1 рік)
ресторан "хата рыбака", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Подача страв.
-Ведення обліку продукції.
Освіта
ВКУКНТЕУ
Повар 4 разряда, Киев
Середня спеціальна, з 2004 по 2006 (2 роки)
Підвищення кваліфікації 5 розряд Молодший спеціаліст у 2008 році.
Підвищенням кваліфікації 6 розряд Технік технолог у 2010 році.
Знання і навички
Додаткова інформація
Портфоліо страв можу надати ))
Професійні навички:
-Знання європейської, французької, італійської, є невеликі ази паназіатської та японської кухонь.
-Вивчаю молекулярну кухню та різні техніки в приготуванні
-Робота з хлібом
-Досвід роботи 20 років у ресторанах, готелях , комплексах
-Досвід роботи з іноземними шеф-кухарями
-Знання всіх виробничих процесів на всіх ділянках
-Досвід розробки та складання меню, відповідно до концепції ресторану
-Сезонні новинки
-Досвід розробки та складання технологічних та калькуляційних карт
-Організація та обслуговування банкетів, фуршетів, конференцій, шведська лінія ( сніданки , обіди , вечері )
-Організація майстер класів та тренінгів
-Контроль якості страв, що видаються
-Підбір та навчання персоналу
-Підбір обладнання для кухні та схема його розміщення;
-Закупівля необхідного інвентарю;
-Робота з постачальниками та укладання договорів;
- Складання меню ресторану під його концепт
-Готовий до відряджень.
- Член в київській асоціації Шеф-кухарів, та Південій асоціації України
-Особисті якості:
- відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, швидке навчання, вміння працювати в команді, високі організаторські здібності, вміння швидко приймати рішення, націленість на результат.
-Знання мов українська, російська – вільно, англійська базова.
Схожі кандидати
Шеф-кухар
Київ, Львів
Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Київ, Івано-Франківськ
,
ще 8 міст
Бренд-шеф
Київ
Шеф-кухар
Київ
Шеф-повар
Київ
Шеф-кухар
45000 грн, Львів, Одеса
,
ще 3 міста