Семен
Шеф-кухар (оновлення меню, відкриття ресторану)
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 29 років
- Місто проживання:
- Львів
- Готовий працювати:
- Буковель, Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4836953
Досвід роботи
Проєктна Робота
з 02.2022 по 02.2023
(1 рік)
Р-н «Хата», р-н „SNTR”, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)
р-н Хата:
*Зміна направлення меню з базового направлення української кухні на сучасну
*Cтворення авторських страв та технологічних карт
*Навчання персоналу
*Участь в маркетінгу бренду
р-н SNTR:
*Переформатування напрямку кухні ресторану
*Навчання кухарів
*Робота з обліком
*Відкриття нового ресторану
Бренд-шеф
з 01.2021 по нині
(3 роки 5 місяців)
Fratelli (ресторан "Кефаль"), Львів,Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
*Проектування та відкриття ресторану з фундаменту двох ресторанів компанії як бренд шеф та керуючий
*Співпраця з бек-офіс
*Створення концепціі
*Контроль облікових систем
*Стандартизація процесів
*Створення меню та його ціноутворення
*Контроль показників KPI
*Створення концептуального направлення ресторану спочатку як Шеф-кухар пізніше Керуючий
*Проєктування на етапі забудови: закупка обладнання , технічна складова будови від фундаменту до запуску
*Підбір персоналу та його навчання, робота з усіма ланками підприємства : фін частина , логістика
*Робота з постачальниками, проведення підвищення кваліфікації співробітників , залучення в подальщій проєктній частині відкриття ресторанів компаніі.
Призупинення співпраці у звязку з війною в Україні.
Працедавець “Tairovo Vinery” & FRATELLI
Бренд-Шеф
з 06.2020 по 01.2021
(7 місяців)
Стейкхаус, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф 3 ресторанів Савви Лібкина
(Steak house meat and wine, Tavernetta pizza & prosecco , Pan pizza )
*Робота з постачальниками
*Навчання персоналу
*Збільшення показників продажів
Концепт шеф ресторану / Шеф-кухар
з 01.2019 по 06.2020
(1 рік 5 місяців)
Тісто сир і тітка Белла, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
*Створення автентичного італійського меню
*Проведення майстеркласів
*Контроль показників продажів меню.
Су-шеф
з 01.2018 по 01.2019
(1 рік)
Академія успішних кухарів « Gastroloft», Київ (Освіта, наука)
*Навчання студентів базового курсу з кулінарії
*Створення технологічних карт
*Проведення майстеркласів для шеф-кухарів
*Робота з молекулярною кухнею
*Проведення шоу "Звана Вечеря"
Додаткова робота
Шеф-кухар
з 01.2017 по 01.2019
(2 роки)
Campa club, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)
*Контроль та навчання персоналу
*Робота з постачальниками
*Проведення весіль 300+ осіб
Кухар
з 12.2014 по 12.2017
(3 роки)
Przystan Marina, Wroclaw Poland (Готельно-ресторанний бізнес)
*Робота з одним з найкращіх Шеф кухарів Польщі Karol Sankowski *Робота на гарячому та кондитерських цехах
*Участь в авторських кейтерінгах , банкетах , обслуговування селебрітіс.
Освіта
ЧТЕІ КНТЕУ
Ресторанні технології та фуд-дизайн, Чернівці
Вища, з 2022 по 2026 (4 роки)
Підвищення кваліфікації та українська освіта
Wyzsza szkoła logistyki I transportu we Wrocławiu
Logistyka, Вроцлав
Вища, з 2014 по 2017 (3 роки)
Київський військовий ліцей ім.Івана Богуна
Київ
Середня, з 2012 по 2014 (2 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Музична школа по класу «Саксофон»
5 років
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
- Польська — вільно
Додаткова інформація
Портфоліо страв. [
Концептні роботи відкриття ресторанів та їх оновлення:
*Біла Сова (Вінниця) відкриття
*Губернія (Житомир) оновлення
*Portfolio (Київ) оновлення
*Raysky (Одеса) відкриття
*Тісто, сир та тітка Белла (Київ) відкриття
*Кефаль (Одесса) відкриття
*SNTR(Чернівці) відкриття
*Хата (Чернівці) оновлення
*Кефаль (Львів) відкриття
Бронзова медаль "Золотий шеф-кухар України 2018"
Водійське посвідчення категорії B2
Захоплення : Туризм , Авто , Кино
Схожі кандидати
Шеф-кухар (розробка та оновлення меню, аудит закладу)
60000 грн, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Вінниця, Запоріжжя
,
ще 8 міст
Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Дніпро, Київ
,
ще 6 міст
Бренд шеф-повар (замена меню)
Вінниця, Дніпро
,
ще 8 міст
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Дніпро, Запоріжжя
,
ще 8 міст