Резюме від 21 травня 2024 PRO

Oleksandr

Інженер з охорони праці та пожежної безпеки

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер по охороні праці та пожежної безпеки

з 07.2018 по 05.2019 (10 місяців)
Фокстрот. Техніка для дому, Киев (Роздрібна торгівля)

Проводив обстеження з пожежної безпеки різних об'єктів, експертизу проектної документації на нове будівництво, приймав участь у комісіях з прийому в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів. Проведення наукових робіт у сфері цивільного захисту та їх введення у повсякденну працю, перевірка стану захисних споруд та ведення їх обліку, перевірка потенційно-небезпечних та об’єктів з підвищеною небезпекою ведення журналів та проведення вступних інструктажів з охорони праці, складання інструкцій та методик з охорони праці, складання квартальних та річних звітів про проведену роботу у визначений період.

Інженер цивільного захисту дослідно-випробувальної лабораторії

з 07.2005 по 07.2018 (13 років)
ДВЛ ДСНС України в Чернігівській области, Чернигов (Наукові та дослідні роботи у сфері цивільного захисту)

Працював на посадах: інспектора служби цивільного захисту м. Чернігова, інженера науково - дослідної лабораторії ДСНС України. Складання технічних завдань для вибору підрядної організації у системі Прозоро на поставку обладнання та виконання робіт по заміні / модернізації систем пожежної та охоронно-тривожної сигналізації на різні об'єкти Чернігівської області. Вивчення проектно-кошторисної документації, схем об'єктів. Проводив розслідування причин пожеж, займався науковою та інформаційною роботою по різних актуальних темах в сфері пожежної безпеки, проводив наукові випробування на визначення групи горючості, визначення температури поширення вогню, визначення параметрів вогнезахисної обробки деревини.
Проводив комплекс робіт з дослідження пожеж. Здійснював в установленому порядку відео та фотозйомку під час дослідження пожеж і надзвичайних ситуацій техногенного характеру. Вів облік, використання та зберігання фотовідеоматеріалів, складав матеріали по пожежі. Здійснював заходи з перевірки якості виконання суб'єктами господарської діяльності робіт з вогнезахисного обробляння виробів, матеріалів і конструкцій, а також якості технічного обслуговування первинних засобів пожежогасіння. Проводив випробувальні та дослідні роботи, оформлював звітні матеріали по ним. Забезпечував впровадження результатів закінчених дослідних та випробувальних робіт. Здійснював перевірки відповідності вимогам пожежної безпеки та нормативно-технічним документам пожежонебезпечної продукції, що випускається підприємствами. Приймав участь у підготовці звітніх матеріалів до УкрНДІЦЗ та Державної служби України, забезпечував дотримання вимог керівних нормативних документів при їх оформленні. Контролював дотримання протипожежних вимог стандартів і норм під час виготовлення залізобетонних будівельних конструкцій, виробів та матеріалів. Розробляв методичні рекомендацій щодо здійснення інструментальних методів дослідження пожеж та дотримання вимог діючих правил безпеки з урахуванням специфіки досліджуємих об’єктів. Досліджував речові докази у межах дослідження пожеж. Надавав консультації працівникам Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області іншим юридичним та фізичним особам у межах своєї компетенції. Виконував інші повноваження, не заборонені законодавством.

Освіта

Черкський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля

Пожежна безпека, Черкассы
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Сертифіковане навчання на базі УкрНДІЗЦ

1

Знання і навички

MySQL Користувач ПК Bootstrap MS Excel XML Программирование Верстка CSV Unity Знання принципів ООП Git Adobe Photoshop Blender GitHub Організованість

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Навички та досягнення:
Проводив обстеження з пожежної безпеки різних об'єктів, експертизу проектної документації на нове будівництво, приймав участь у комісіях з прийому в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів. Працював на посадах: інспектора служби цивільного захисту м. Чернігова, інженера науково - дослідної лабораторії ДСНС України. Проводив розслідування причин пожеж, займався науковою та інформаційною роботою по різних актуальних темах в сфері пожежної безпеки, проводив наукові випробування на визначення групи горючості, визначення температури поширення вогню, визначення параметрів вогнезахисної обробки деревини, проведення наукових робіт у сфері цивільного захисту та їх введення у повсякденну працю, перевірка стану захисних споруд та ведення їх обліку, перевірка потенційно-небезпечних та об’єктів з підвищеною небезпекою ведення журналів та проведення вступних інструктажів з охорони праці, складання інструкцій та методик з охорони праці на всі випробувальні установки у лабораторії, складання документів по атестації та акредитації випробувального обладнання, проведення атестації робочих місць, складання квартальних та річних звітів про проведену роботу у визначений період.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: