Резюме від 24 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5936268

Адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Гребінки
Готовий працювати:
Біла Церква, Гребінки

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Діловод

з 09.2020 по нині (3 роки 9 місяців)
Туризм

Приймання та реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції, передача документів на виконання, оформлення реєстраційний карток.
Ведення картотеки обліку проходження документальних матеріалів, здійснення контролю за їх виконанням, видання необхідних довідок.
Ведення обліку отриманої і відправленої кореспонденції.
Робота з архівом підприємства, підготовка документальних матеріалів, закінчені діловодством, і реєстраційні картотеки, зберігання службової документації.
Розробка проєктів документації підприємства, в тому числі посадових інструкцій та інструкції діловодства та документування.
Введення табеля обліку робочого часу працівників підприємства.

Головний спеціаліст сектору контролю та роботи із зверненнями громадян

з 08.2016 по 09.2020 (4 роки 1 місяць)
Сквирська районна державна адміністрація, Сквира (Державні організації)

1.Нагадування структурним підрозділам адміністрації, міському та сільським виконавчим комітетам про виконання доручень та розпоряджень на місяць та по закінченню строків виконання документів.
2.Облік письмових, усних звернень громадян та звернень під час особистих та виїзних прийомів громадян керівництвом райдержадміністрації; звернень, що надійшли на «урядову гарячу лінію».
3.Формування за допомогою системи “АСКОД“ бази даних «звернень громадян» та здійснення контролю за своєчасним розглядом заяв і скарг громадян, які направляються на розгляд органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування.
4.Перевірка стану справ щодо розгляду звернень громадян у структурних підрозділах райдержадміністрації, виконкомах місцевих рад, інших установах, організаціях, підприємствах.

Освіта

НПУ ім. М.П.Драгоманова

Інститут соціальної роботи та управління, Київ
Вища, з 2011 по 2016 (4 роки 9 місяців)

Спеціальність: Соціальна робота. Менеджмент

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Маю навички впевненого користувача ПК, вільне володіння державною мовою.
Відповідальність, комунікабельність, старанність, енергійність, стресостійкість, вміння працювати в команді. Здібність до швидкого навчання та засвоєння нової інформації.

Схожі кандидати

Адміністратор клініки
Біла Церква

Адміністратор рецепції
Біла Церква

Адміністратор
20000 грн, Біла Церква, Сквира

Адміністратор
18000 грн, Біла Церква

Адміністратор, товарознавець, керуючий магазином
20000 грн, Біла Церква

Адміністратор, менеджер
15000 грн, Біла Церква

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: