Резюме від 3 червня 2024 PRO

Тетяна

Фінансовий директор (МСБ), 70 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з контролю управління

з 09.2022 по нині (1 рік 9 місяців)
ДАВЕНТО-УКРАЇНА, Київ (Нерухомість)

Ведення управлінського обліку: P&L, CF, платіжний календар, баланс, розрахунок собівартості, ефективне ціноутворення. Фінансовий аналіз звітності, виявлення проблем, ризиків, пошук варіантів рішень. Фінансове планування, бюджетування, контроль план-факту. Основні задачі: збільшити прибуток, збільшити вартість компанії, зменшити витрати, мінімізувати ризики.

Заступник директора з економічних та фінансових питань

з 10.2020 по 09.2022 (1 рік 11 місяців)
ТОВ "БЕСТ ТРАНС СОЛЮШНС", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Управління фінансовими потоками. Контроль витрат та забезпечення ефективного використання ресурсів. Звірки з партнерами. Будь-які звіти для керівництва. Валютно-обмінні операції. Супровід зернових контрактів, у тому числі валютних, виставлення інвойсів, ТБО, співпраця з портами, терміналами, брокерами, елеваторами. Ведення управлінського обліку.

Інженер-економіст - Заступник директора з економічних та фінансових питань

з 07.2006 по 09.2020 (14 років 2 місяці)
Група компаній ПрАТ «Інтербудмонтаж», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Визначення економічної ефективності організації праці та виробництва.
Складання звітності про фінансову діяльність підприємства.
Контроль дебіторської заборгованості, звітність, аналіз ринку й конкурентів, робота з постійними клієнтами, пошук нових.
Аналіз економічної діяльності підприємства, прогнозування і планування його подальшого розвитку. Розрахунок матеріальних, трудових і фінансових витрат, необхідних для виробництва і реалізації товарів і послуг. Розрахунки собівартості, рентабельності.
Складання бюджету по всій компанії.
Оцінка доцільності внутрішніх інвестицій та завчасне сповіщення інвесторів. Аналіз та оптимізація фінансових показників та бізнес процесів. Ведення Cash flow, P&L. Виявлення касових розривів. Облік та виплата дивідендів акціонерам. Участь у співбесідах на ключові позиції у структурі.
Аналіз кошторисної вартості, порівняння її із собівартістю, усунення невідповідностей.
Нарахування і виплата заробітної плати. Звіти в статистику.
Контроль розрахунків використаних матеріалів і їх списання по об'єктах. Формування вартості машино-годин роботи техніки, асфальтобетонних заводів, бітумних баз. Складання договорів, узгодження договірної ціни, контроль над виконанням договірних зобов'язань.

Освіта

Національний транспортний університет

Управління на транспорті, Київ
Вища, з 2000 по 2006 (6 років)

Спеціальність: Економіка підприємств, магістр

Додаткова освіта та сертифікати

LEO CONSULTING: Управління проектами, програмами і портфелем проектів

04.2023

DATAbi: Excel: Бізнес-аналіз та прогнозування (сертифікат з відзнакою)

10.2023-01.2024

Superludi: PRODIGY FINANCE із Катериною Супрун

Зараз навчаюсь

Знання і навички

MS Excel - просунутий рівень Фінансова модель Бюджети Фінансове планування Створення презентацій в Power Point DASHBOARD Візуалізація даних Фінансовий аналіз, консолідація звітності Точка беззбитковості Розрахунок собівартості та ефективне ціноутворення Попередження та вихід із касових розривів, платіжний календар Ведення звітності: CF, PnL, баланс і т. п. Розробка, впровадження фінансової системи Управлінський облік з нуля Впровадження системи KPI

Додаткова інформація

Вмію швидко і якісно працювати з величезними об'ємами інформації, приймати рішення, ініціативна, відповідальна, пунктуальна, маю організаторські здібності та лідерські якості, спроможна працювати в стресових ситуаціях, прагну до професійного зросту. Постійно навчаюсь і підвищую кваліфікацію.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: