Резюме від 1 травня 2024

Дмитро

Юрист, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 10.2023 по 04.2024 (6 місяців)
Центр правової допомоги, Київ (Юриспруденція)

Проводив роботу на посаді юридичним консультом, надававши юридичну допомогу та консультації клієнтам у різних галузях права. Забезпечував введення клієнтів в правові процеси від початку до кінця.

Правоохоронець

з 08.2012 по 10.2022 (10 років 2 місяці)
Державна кримінально-виконавча служба України, Київ (Державні організації)

1 . Виконання порядку, встановленого законом та іншими нормативно-правовими актами, що забезпечує ізоляцію та безпеку персоналу та осіб, які утримуються під вартою.
2. Процес свідоме відновлення засудженого, укладеного у соціальному статусі повноправного члена товариства; повернення його до самостійного загальноприйнятого соціально-нормативного життя у суспільстві.
3. Пошук та фіксація фактичних даних про протиправні дії окремих осіб та груп, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України, а також отримання інформації на користь безпеки громадян, суспільства та держави.

Освіта

МАУП

Правоохорона діяльність, Киев
Вища, з 2017 по 2020 (3 роки)

АКАДЕМІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПЕНІТЕНЦІАРНОЇ СЛУЖБИ

Правоохорона діяльність, Чернігів
Незакінчена вища, з 2012 по 2015 (3 роки)

Знання і навички

Складання юридичних документів Юридичний супровід Знання юриспруденції Оперативно-розшукова діяльність Знання кримінального права Знання офісних програм Знання законодавства України Впевненість Уважність Знання правових баз даних Користувач ЄДРСР Складання процесуальних документів Знання цивільного законодавства

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Співробітник правоохоронних органів, маю досвід оперативної, режимної, соціально-психологічної роботи у сфері правоохоронної діяльності. Маю навички обігу вогнепальною зброєю та спец. засобами. Знання законів України та нормативно-правової бази. Працював з Кримінальним, кримінально-виконавчим та кримінально-процесуальним кодексом України. Шкідливі звички відсутні. Цілеспрямований, активний, відповідальний.

Вирішив змінити рід діяльності.
Також маю досвід роботи юридичним консультом первинного прийому в компанії. Маю знання та досвід у військовому, кримінальному, адміністративному, цивільному та виконавчому праві. Готовий надавати допомогу та ефективно виконувати обов’язки, використовуючи свої знання, корисні для професійної діяльності.

Схожі кандидати

Юрист
Київ

Менеджер з підбору персоналу, юрист
15000 грн, Київ

Юрист
Київ

Адвокат, юрист, юрисконсульт
Київ, Львів, Тернопіль

Юрист
Київ, Чернігів

Юрист
Київ, Чернівці

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: