Резюме від 2 травня 2024 PRO

Екатерина

Управляющий магазином, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Кілія
Готовий працювати:
Ізмаїл, Кілія

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Територіальний менеджер

з 06.2023 по нині (1 рік)
АТ Укрпошта, Кілія (Послуги для населення та бізнесу)

Формування, забезпечення та контроль за виконанням планів продажів та планів розвитку мережі у підпорядкованих відділеннях поштового зв'язку (ВПЗ). Постійний моніторинг виконання плану. Забезпечення показників операційної ефективності відділень, що входять до ввіреної території, збільшення доходів, скорочення операційних витрат ВПЗ. Забезпечення показників ефективності кожного працівника. Коучинг та вивчення операторів/личтонош технікам ефективних продажів, стандартам обсуговування користувачі. Контроль.

Фахівець з закупівель

з 06.2022 по 07.2023 (1 рік 1 місяць)
КП КМР "Добробут-Кілія", Кілія (Послуги для населення та бізнесу)

Складання та затверджування річного плану закупівель.
Обираю процедури закупівлі та проводжу їх.
Забезпечую рівні умови для всіх учасників, об’єктивний та чесний вибір переможця. Забезпечую складання, затвердження та зберігання відповідних документів з питань пуб-лічних закупівель, визначених Законом про публічні закупівлі.
Забезпечую оприлюднення інформації та звіту щодо публічних закупівель відповідно до вимог Закону про публічні закупівлі.
Представляю інтереси замовника з питань, пов’язаних із закупівлями, зокрема під час перевірок і контрольних заходів, розгляду скарг і судових справ, надає в установлений строк необхідні документи та відповідні пояснення.
Аналізую виконання договорів, укладених згідно із Законом про публічні закупівлі.
Моніторю зміни в законодавчому і нормативному забезпеченні функціонування системи публічних закупівель в Україні.
Здійснюю розміщення в електронній системі закупівель Звіт про договір про закупівлю, що укладений без використання електронної системи закупівель.
Беру участь у роботі з підвищення кваліфікації, а також систематично підвищує особистий професійний рівень шляхом самоосвіти.
При виконанні покладених завдань та обов’язків забезпечує захист службової комерційної таємниці відповідно до чинного законодавства; дотримується правил внутрішнього трудового розпорядку; вимог антикорупційного законодавства. Здійснюю інші дії, передбачені Законом, трудовим договором (контрактом) або розпорядчим рішенням замовника.

Управляющий универсама

з 05.2020 по 11.2021 (1 рік 6 місяців)
Укрторгком, Килия (Роздрібна торгівля)

Организация бесперебойной работы торгового зала, руководство персоналом, контроль работы в торговом зале, заказ и прием товаров. Контроль выкладки и сроков годности товара, оформление ценников. Знание кассовой дисциплины. Ведение учетной документации.

Технолог

з 04.2017 по 01.2020 (2 роки 9 місяців)
Титан, Килия (Пищевая промышленность)

Производство хлебобулочных изделий и полуфабрикатов.
Разработка новых видов изделий, рецептур. Контроль технологического производства.
Ведение остатков по сырью, готовой продукции, заказ сырья, мониторинг ценовой политики, составление калькуляций, отчеты по производству, ревизии. Работа с персоналом, обучение, ведение заработной платы.

Освіта

ОНАПТ

Технолог, Одесса
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Знання мов

Українська — просунутий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: