Резюме від 30 травня 2024

Олена

Офіс-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу

з 08.2022 по нині (1 рік 10 місяців)
ФОП Білилівський В.Д., Вінниця (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Надаю інформацію про матеріал його властивості та застосування. Допомога в правильному виборі та в необхідній кількості. Рекламую матеріал та виконані роботи компанії на різних площадках інтернет мереж. Створюючи при цьому фото колажі та опис. Також працюю із сайтом компанії. Публікую оголошення та займаюсь пошуком нових працівників.

Менеджер з логістики

з 09.2006 по 05.2022 (15 років 8 місяців)
ФОП Хован С.А., Вінниця (Транспорт, логістика)

Оформлення документів: договорів, ттн, подорожні листи, відрядження. Контроль водіїв протягом дня по доставці продукції. Пошук нових Замовників. Введення звітності, підрахунок витрати пального. Працювала з платформами Della та Lardi -Trans

Знання і навички

Працьовитість Користувач ПК MS Excel MS Word Знаю офісну техніку: принтер Порядність Без шкідливих звичок Комунікабельність Відповідальність Здатність до навчання

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Не зупинятись на досягнутому. Розвиватись та здобувати більше знань, а це ніколи не пізно робити, головне мати реалістичну мету та бажання!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: