Резюме від 31 травня 2024 PRO

Олексій

Директор фінансовий, з економіки, розвитку, постачання

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора

з 01.2022 по нині (2 роки 5 місяців)
"", Вінниця (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Організація планово-економічної діяльності. Фінансова діяльність. Бухгалтерський облік. Організація праці та заробітної плати. Організація інформаційно-компютерного забезпечення роботи підприємства. Маркетинг. Постачання товарів, робіт послуг.

Начальник групи централізованого господарського обслуговування

з 08.2019 по 02.2021 (1 рік 6 місяців)
Відділ освіти Вінницької РДА, Вінниця (Освіта, наука)

Складання потреби до бюджетів на календарний рік. Забезпечення енергоносіями, продуктами харчування, меблями, підручниками, дидактичним матеріалом, комп’ютерами та мультимедійним обладнанням, тощо. Проведення процедур закупівель в системі Прозорро. Організація перевезень учнів. Організація та контроль за проведенням ремонтних та будівельних робіт. Організація юридичного супроводу роботи. Організація підтримки будівель, споруд та інженерних систем навчальних закладів в робочому стані, інші питання забезпечення належного функціонування закладів освіти. Надання в оренду приміщень. Взаємовідносини з орендарями, контроль за укладанням договорів та здійснення оплати.

Начальник управління стратегічного розвитку

з 05.2013 по 07.2015 (2 роки 2 місяці)
КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго", Вінниця (Енергетика)

Розробка, погодження, впровадження інноваційних програм розвитку, інвестиційних проектів, планування виконання робіт, розробка бізнес-планів розвитку, техніко-економічних обґрунтувань, визначення необхідної кількості ресурсів (матеріальних, трудових, фінансових) для виконання проектів, проведення перемовин з інвесторами, погодження стратегії та компонентів інвестиційних проектів з інвесторами та їх консультантами, погодження інвестиційних проектів, презентація виконання компонентів та в цілому інвестиційного проекту тощо. Організація навчання працівників. Спільні інвестиційні проекти SECO Швейцарія 26 млн. доларів США. NEFCO Скандинавські країни, Світовий банк 50 млн. доларів США.

Начальник управління економіки

з 10.2005 по 04.2013 (7 років 6 місяців)
КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго", Вінниця (Енергетика)

Управлінський облік. Бухгалтерський облік. Організація праці та заробітної плати. Кадрове діловодство. Бюджетування, ведення плану платежів. Розробка, погодження, впровадження та контроль виконання фінансових планів, бізнес-планів, тарифів на теплову та електричну енергію, калькуляцій собівартості продукції, калькуляцій послуг. Складання та погодження розрахунку для субвенції з державного бюджету на покриття різниці в тарифах на теплову енергію. Складання планів фінансування діяльності . Проведення аналізу роботи підприємства, аналізу результатів господарської діяльності, собівартості, рентабельності продукції тощо.Формування та подання статистичної, управлінської, фінансової звітності. Підготовка оперативної інформації

Начальник планово-економічного відділу

з 09.1997 по 09.2005 (8 років)
ОКП "Вінницятеплокомуненерго", Вінниця (Енергетика)

Розробка, погодження, впровадження та контроль виконання фінансових планів, бізнес-планів, тарифів на теплову та електричну енергію, калькуляцій собівартості продукції, калькуляцій послуг. Складання та погодження розрахунку для субвенції з державного бюджету на покриття різниці в тарифах на теплову енергію. Складання планів фінансування діяльності підприємства. Проведення фінансово-економічного, план-факторного аналізу роботи підприємства, аналізу результатів господарської діяльності, собівартості, рентабельності продукції тощо. Бюджетування, ведення плану платежів. Формування та подання статистичної, управлінської, фінансової звітності. Організація праці та заробітної плати.

Освіта

Київський державний торговельно-економічний університет

Економіка підприємства, Вінниця
Вища, з 1991 по 1996 (5 років)

Вінницький технікум м'ясної та молочної промисловості

Технік-механік, Вінниця
Середня спеціальна, з 1984 по 1988 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Англійська мова.

2002-2004, 30 місяців, 2023р.

Бухгалтерські курси

2004 рік.

Проект USAID. Бізнес_планування

2002_2004

Проект SECO Швейцарія. Інстутиційна спроможність. Впровадження енергетичних проектів.

2013-2015

Проект SECO Швейцарія.Тайм менеджмент. Ефективні перемовини. Робота в групах.

2013-2015. 26 місяців.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Outlook Foxit PDF Reader Зосередженість Уміння працювати в режимі багатозадачності Орієнтація на результат Оцінка прибутковості Порядність Ефективна комунікація Досвід Ініціативність Бажання вчитися і розвиватися Тайм-менеджмент Управління проєктами Закупівля товарів Управління персоналом

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Збільшення доходів. Оптимізація витрат. Реальне збільшення прибутковості роботи підприємства.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: