Резюме від 6 червня 2024 PRO

Олена

Керівник мережі магазинів, регіональний менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Регіональний керівник магазинів

з 01.2021 по нині (3 роки 5 місяців)
Магазин солодощів « Мармеладний Джек», Львів (Роздрібна торгівля)

Відкриття ТТ з нуля. Контроль діяльності ТТ. Забезпечення виконання основних КРІ показників, пошук, підбір, навчання та мотивація персоналу.
Аналіз колективних та індивідуальних KPI-показників продавців-консультантів. Контроль залишків товару та коригування асортименту, враховуючи попит та продажі. Замовлення товару, робота з накладними. Складання робочих графіків персоналу, облік робочих годин, нарахування зп. Проведення інвентаризацій. Формування щотижневої та щомісячної звітності.

Керівник магазинів

з 10.2019 по 01.2021 (1 рік 3 місяці)
Є таке, Львів (Роздрібна торгівля)

Повний контроль діяльності магазину.

Адміністратор

з 02.2019 по 01.2020 (11 місяців)
арт-кафе Green, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль діяльності офіціантів та барменів. Відповідальність за вчасно прийняті замовлення та швидку подачу страв. Взаємодія з кухнею. Забезпечення високого сервісу та створення приємної атмосфери в закладі.

Керівник

з 09.2015 по 08.2017 (1 рік 11 місяців)
Інтемпо, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль діяльності працівників холодного і гарячого цеху, працівників лінії роздачі, офіціантів, барменів і касирів. Перевірка якості страв, відповідності приготування страв згідно технологічних карт. Проведення інвентаризацій. Облік робочих годин лінійного персоналу, нарахування зп.

Освіта

ЛНУ ім І.Франка

Філологічний, Львів
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Знання і навички

Рішучість Відповідальність Наполегливість Лідерство Цілеспрямованість MS Excel Самостійність Активний продаж Водійські права кат. B Наявність власного авто Уміння працювати в режимі багатозадачності Формування асортименту Формування замовлень

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Відповідальна, пунктуальна, цілеспрямована, вимоглива до себе та інших, вміння вести команду, мотивуючи до досягнення кращих показників, навики ефективної комунікації в переговорах, аналітичні здібності, вміння продавати на навчати технікам продажів

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: