Резюме від 16 травня 2024 Файл

Валерій

Шeф-кухар

Вік:
34 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Валерій Бабишен

ФУНКЦІОНАЛ І НАВИКИ:
- Визначення концепції закладу
- відкриття закладу з нуля
- планування кухні, оптимізація приміщення, оптимізація витрат під час відкриття нового закладу, створення меню.
- розробка та написання технологічних та калькуляційних карт.
- аналіз фудкосту - проведення калькуляцій, контроль за використанням та якістю сировини та готової продукції.
- Побудова безперебійного технологічного процесу зі стандартизацією якості.
- допомога у наборі персоналу, навчання кухарів, проведення майстер-класів для штату, контроль над продуктами та ПФ.
- робота з командою - створення та навчання.
05.01.1990 р.р.
м. Запоріжжя
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
https://babyshen-valery.pro/

ДОСВІД РОБОТИ
ресторан “Friend”,м.Одеса,заклад європейської кухні,посада Шеф кухар-керуючий,проектна робота
2023 рік

ресторан “Лакі Бул”,Буковель,стейк хауз та азія,ресторанний холдинг “Картель”,посада Шеф Кухар
2022 рік-2023 рік

компанія “Морський Дім”,посада Регіональний бренд шеф:майстер класси,оновлення меню,презентація продукту та страв
2021 рік-2023 рік

Ресторан “Торро”м.Запоріжжя,європейська кухня,посада Бренд-шеф
2021 рік - 2021 рік
Компанія "Морський Дім",посада Шеф-консультант (майстер класи)
2019 рік – 2021 рік
Ресторан "Каліфорнія"м.Запоріжжя,азіатський ресторан, посада Шеф кухар
2019 рік – 2021 рік
Готельний комплекс, ресторан “Платинум”м.Запоріжжя,європейська кухня, посада Бренд-шеф
2020 рік - 2021 рік
Готельний комплекс “Белуга”европейська кухня,суши бар-WOK,піцца,посада Бренд-шеф
2020 рік - 2021 рік
Ресторан "Шелест", посада Старший кухар японської та паназіатської кухні
2012-2019 роки.
АРТ-ПАБ "Веселий Роджер",посада Кухар-сушист
2011-2012 роки.
Ресторан "Фієста",посада Старший кухар-сушист
2009 рік
Ресторан "Шелест",посада Кухар-сушист
2009-2010 роки.

Ресторан “СушиЯ”,посада офіціант-інструктор
2008 рік
кафе "Kaffiniti",посада Кухар-сушист
2007-2008 роки.

ОСВІТА
Запорізький професійний ліцей водного транспорту, м. Запоріжжя
НАВИКИ

Японська кухня
Паназіатська кухня
Європейська кухня

УЧАСТЬ У ЗАХОДАХ
Асистент міжнародного конгресу Фонтегро 2018
Майстер класи у тренінг центрах.
Асистував Бренд-Шефу Che Liang Lee

ДИПЛОМИ
Член асоціації шеф-кухарів півдня України
Член Першої української асоціації Шеф-кухарів України

МОВИ
Український
Англійська(базова)
Українська

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: