Резюме від 21 травня 2024 Файл

Назарій

Керуючий

Вік:
28 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ПОБУРИННИЙ
НАЗАРІЙ
ЮРІЙОВИЧ
БАР МЕНЕДЖЕР, КЕРІВНИК.

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ ДОСВІД РОБОТИ
дата народження: 01.05.1996 Менеджер бару
місто: Львів Заклад " Dos Almas" з жовтня 2021 до березня 2023
телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Менеджер бару
E MAIL: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мережа закладів "ТОВ Хороші" з липня 2020 до
листопада 2021.
ОСВІТА
Заклади "Ластівка", "Колишня", "Шик і Дим"
Бакалаврат ЛНУ ім. І. Франка
факультет культури й мистецтв 2013-2017 - створення концептуального меню
Спеціальність: Актор драматичного театру, - створення технологічної карти
радіо телебачення та кіно - вдосконалення технологічних карт та продукту
- робота з персоналом(набір, навчання, стажування, адаптація)
- інвентаризація залишку товару на складі
ВМІННЯ ТА НАВИЧКИ - налагодження роботи на барі та контроль
- контроль роботи персоналу та видачі страв.
Робота з системою "SYRVE"
- фінансова звітність витрат та прибутку.
Робота з "Microsoft Excel"
Ведення фінансової звітності.
Підключення договорів та пряма комунікація з Старший бармен
постачальниками.
Приготування коктейлів та напоїв згідно з Meet bar "Колишня" з січня 2020 до липня 2020
технологічною картою - робота з коктейлями згідно з технологічною картою
Набір, навчання та стажування персоналу - створення замовлення продукції для потреб бару
Формування замовлення згідно з потребами - обслуговування гостей на контактному барі
бару. - видача замовлення
Контроль та інвентаризація товарних залишків на
складі.
Бармен
Розробка та створення сезонного меню.
Написання технологічних карт. Ресторан " Лівий берег" з лютого 2019 по травень 2019
Встановлення бару з нуля (підключення - робота з коктейлями згідно з технологічною картою
договорів, формування викладки, закупівля та - створення замовлення продукції для потреб бару
підбір інвентарю та технологічного обладнання, - обслуговування гостей на контактному барі
створення концептуальної коктейльної карти,
створення технологічних карт, набір персоналу та
Офіціант
його навчання і стажування)
кафе "Мазох" з вересня 2018 по лютий 2019
- робота з гостями закладу
- підтримка концепції закладу

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами