Резюме від 17 травня 2023 Файл

Анна

Юрист

Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Дорожинська Анна Дмитрівна
Відомості про себе
Дата та місце народження 38 років (21.11.1984), м. Вінниця
національність: українка
сімейний стан: незаміжня, маю доньку (12 років)
Мета
Компетенція
Можливість реалізації своїх знань та навичок на посаді головного спеціаліста
Більше 10 років маю навички ведення претензійно-позовної роботи;
Більше 5 років маю досвід з представництва інтересів організації в різних інстанціях; навички складання різних юридичних документів; досвід колективної роботи; досвід досудового вирішення конфліктів;
Впевнене знання цивільного та адміністративного законодавства України;
Маю навички складання юридичних документів (заяви, скарги, запити, претензії, позови, відзиви, апеляції, касації, клопотання, договори, інші документи ).
Освіта

2003 – 2009 Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого м. Харків
Спеціаліст (спеціальність «Правознавство»)
2001 – 2003Вінницький технікум м'ясної та молочної промисловості. Вінниця
Молодший спеціаліст (спеціальність «Правознавство», кваліфікація -юрист, з відзнакою)

Досвід роботи
• 24.01.2023 – Головне управління капітальних вкладень. Головний спеціаліст: виконання завдань щодо організації забезпечення жилими приміщеннями для постійного проживання військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей, осіб, звільнених з військової служби у запас або відставку та фінансування виплат грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення.

• Липень 2022 – Головне управління майна та ресурсів. Головний спеціаліст: виконання завдань щодо організації забезпечення жилими приміщеннями для постійного проживання військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей, осіб, звільнених з військової служби у запас або відставку та фінансування виплат грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення.

• Грудень 2022 – Товариство з обмеженою відповідальністю «ЄВРОТРЕЙД» Юрисконсульт: перевірка договорів робота з договорами, їх обробка, перевірка договорів відповідно до чинного законодавства. Усунення колізій в документах. Складання договорів, робота в діловодстві: виконання судових рішень, надання письмових роз’яснень щодо виконання норм чинного законодавства, робота з архівними даними, вхідною і вихідною кореспонденцією; складання трудових договорів.

• Листопад 2021 - Національний військово-медичний клінічний центр «Головний військовий клінічний госпіталь». Технік з обліку відділу ведення баз даних (медичних інформаційних систем) центру обробки інформації (з організації медичного забезпечення): відпрацьовування письмових висновків чи зауважень до них, візування у порядку згідно з існуючими вимогами. Забезпечення правильного застосування норм законодавства про військовий обов’язок і військову службу, трудового, житлового, пенсійного та іншого законодавства, що стосуються прав і законних інтересів військовослужбовців та працівників.

• Жовтень 2020 - Національний військово-медичний клінічний центр «Головний військовий клінічний госпіталь». Оброблювач інформаційного матеріалу відділу ведення баз даних обліку пацієнтів центру обробки інформації (з організації медичного забезпечення): відпрацьовування письмових висновків чи зауважень до них, візування у порядку згідно з існуючими вимогами. Забезпечення правильного застосування норм законодавства про військовий обов’язок і військову службу, трудового, житлового, пенсійного та іншого законодавства, що стосуються прав і законних інтересів військовослужбовців та працівників.

• Січень 2020 - Північне територіальне юридичне управління. Відповідальний виконавець відділу (представництва у судах загальної юрисдикції) Північного територіального юридичного управління: здійснення належного представництва інтересів Міністерства оборони України в судах та інших юрисдикційних органах України; консультування з правових питань; участь в судових засіданнях в судах загальної юрисдикції судові спори пов’язані зі стягненням заборгованості, пені, неустойки в ході виконання договорів; оскарження дій і рішення державних органів, а також суперечки в області застосування трудових, правовідносин. взаємодія з територіальними органами ДВС щодо своєчасного виконання рішень судів; підготовку проектів наказів та витягів з них; ведення діловодства, в тому числі заведення по кожній судовій справі окремої справи, до якої підшиваються судові матеріали в порядку їх реєстрації зі складеним описом; здійснення отримання, реєстрації, обліку, зберігання та відправки претензійно – позовних матеріалів, матеріалів виконавчих проваджень, а також ведення журналів з цих питань, підготовка та подання за належністю відповідної звітності; забезпечення та дотримання охорони державної таємниці, службової та конфіденційної інформації.

• Липень 2014 — Північний територіальний юридичний відділ Міністерства оборони України.
Юрисконсульт Північного територіального юридичного відділу. Юрисконсульт: перевірка договорів робота з договорами, їх обробка, перевірка договорів відповідно до чинного законодавства. Усунення колізій в документах. Складання договорів, робота в діловодстві: виконання судових рішень, надання письмових роз’яснень щодо виконання норм чинного законодавства, робота з архівними даними, вхідною і вихідною кореспонденцією; складання трудових договорів.
Знання ПК
Microsoft Word, Microsoft Excel, Outlook Express, Google Chrome та ін. на рівні впевненого користувача.
Знання мов
Українська –вільне володіння першого ступеня
англійська – Pre-Intermediate – A2 .
Захоплення
Кулінарія, література. Люблю грати у більярд та боулінг.
Інші відомості
Чесна, пунктуальна, дисциплінована, відповідальна, креативна, енергійна, неконфліктна особа, готова до навчання. Умію працювати з різними типами людей. Маю гарні організаторські здібності.

Схожі кандидати

Юрист
Київ

Юрист
Київ

Юрист, адвокат
35000 грн, Київ, Кропивницький , ще 3 міста

Юрист
Київ, Хмельницький

Юрист
Київ

Юрист, помічник юриста
Київ, Чернігів, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: