Резюме від 28 травня 2024 PRO

Ольга

Менеджер з туризму

Вік:
24 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіціант

з 09.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
bakatu s.r.o, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей закладу, вирішення конфліктних ситуацій, комунікація з постачальниками товару, робота з касою, розрахунками та готівкою, організація заходів у закладі, дотримання всіх правил та норм гігієни.

Офіціант Бармен Бариста

з 03.2019 по 09.2021 (2 роки 6 місяців)
Kleopatra, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

На цій посаді я мала дотримуватися правил та норм обсуговування клієнтів на вищому рівні гастрономіі. У процесі роботи я отримала навички спілкування з різними людьми, вирішення конфліктів з найкращим результатом для фірми, швидко та якісно вивчати нові страви в меню, а також вміння їх продати клієнту.

Освіта

Католицький університет у Левочі

Психологія та педагогіка, Інші країни
Вища, з 2017 по 2020 (3 роки)

Закінчила бакалавріат з хорошим балом у вузі Європи.

Харківська Спеціалізована школа з погибленим вивченням окремих предметів №133

Мистецтво, Харків
Середня спеціальна, з 2006 по 2017 (11 років)

Закінчила Харківську спеціалізовану школу з високим середнім балом. По закінченні дістала два діпломи з середньої загальної освіти та культурно-мистецької (акторська майстерність, гра на фортепіано)

Знання і навички

Ведення соціальних мереж Комунікабельність Робота з людьми Урегулювання конфліктів Бронювання на Booking.com Організація логістики Активність Знання відеоредакторів Adobe Photoshop Canva Користувач ОС Windows Розробка дизайну візиток Шиття

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Словацька — просунутий

Додаткова інформація

Живу в Європі вже 6 років у місті Кошице, Словаччина. Все життя робила в гастро, досягла гарних посад у закладах, але ніколи це не було моєю метою. У вільний час я завжди подорожувала країнами Європи. У мої 24 роки я вже відвідала більше 15-ти країн і це тільки початок мого туристичного шляху! Організація та бронювання подорожей - це те, що я можу робити цілими днями і безкоштовно. Тому думаю, що саме посада пов'язана з туризмом - це мій дзен. У подорожах я відчуваю себе, як риба у воді. Рівень моєї англійської дозволяє вільно розмовляти з іноземцями різних країн, що я вважаю є великий плюс. Життя закордонном багато років говорить про те, що я самостійна та дисциплінована людина, бо право на помилку тут немає. Хочу щоб моя кар'єра була пов'язана з подорожами адже це те, чим я горю!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: