Резюме від 20 травня 2024

Оксана

Менеджер, адміністратор, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ВПУ№20

Секретар-діловод, львів
Середня спеціальна, з 2005 по 2009 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Office КОМПАС

Додаткова інформація

Досвід роботи:

жовтень 2019 до сьогодні
менеджер ресторану Tartufo Trattoria та кондитерської Confiserie Just .

жовтень 2018 до липень 2019 адміністратор компанії "Kayer".
-Основі обов'язки : відкриття і закриття офісу, контроль прибирання прибиральниці, підготовка академії, салону до робочого дня, запис клієнтів, розрахук клієнтів, закупка матеріалів.

січень 2016 до жовтень 2018 касир - бариста кондитерської "Confiserie Just".
- Основні обов'язки : приготування кави, чаю, смузі, касова дисципліна, інвентерезація, облік посуду, видача десертів, прийняття замовлень.

березень 2015
до січень 2016 бармен ресторану “Брудершафт”.
Ресторан “Брудершафт” – це три зали з різними інтер’єрами місткістю 70 посадочних місць. Є літня тераса. Ресторан славиться стравами з дичини.
- Основні обов’язки: робота (обслуговування) клієнтів, прийом телефонних дзвінків, резервація бенкетів, столиків. Логістика товарних запасів та руху коштів. Робота з постачальниками (замовлення товарів, розрахунок оптимального запасу, оплата товару постачальнику). Ведення документації (щоденна та місячна звітність), робота з розрахунково-касовим апаратом «С1»та платіжними терміналами, ведення електронного обліку та розрахунків в системі «Б 52»


травень 2013
червень 2014​​старший бармен-адміністратор ресторану та пабу «The Gas Station». Відпочинковий комплекс «The Gas Station» - складається з «Garage room» (перший «байкарський паб»), та шоу-шок-рок ресторан «The Gas Station» на 260 посадочних місць, та сцени з професійним обладнанням для проведення концертів. На другому поверсі - унікальний клуб зі встановленням бійцівським рингом – Coyot Club (диско-клуб). На третьому поверсі, стриптиз-клуб «7Heaven». Є літній майданчик та відкрита тераса.
-Основні обов’язки: робота (обслуговування) клієнтів, прийом телефонних дзвінків, резервація бенкетів. Контроль роботи офіціантів (7 осіб зміна), організація їх роботи та взаємодія. Логістика товарних запасів та руху коштів. Робота з постачальниками (замовлення товарів, розрахунок оптимального запасу, оплата товару постачальнику). Ведення документації (щоденна та місячна звітність), робота з розрахунково-касовим апаратом та платіжними терміналами, ведення електронного обліку та розрахунків в системі «Компас»
лютий 2010
до квітень 2013бармен-адміністратор ресторану «The Grill». Ресторан «The Grill» - це два зали на різних поверхах загальною місткістю 85 посадочних місць. Є міні-сцена для виступі та VIP-кімната. Є літній майданчик.
-Основні обов’язки: робота (обслуговування) клієнтів, прийом телефонних дзвінків, резервація бенкетів, столиків. Контроль роботи офіціантів (3 особи зміна), організація їх роботи та взаємодія. Логістика товарних запасів та руху коштів. Робота з постачальниками (замовлення товарів, розрахунок оптимального запасу, оплата товару постачальнику). Ведення документації (щоденна та місячна звітність), робота з розрахунково-касовим апаратом та платіжними терміналами, ведення електронного обліку та розрахунків в системі «Компас»
вересень 2007
до березень 2010офіціант-бармен кафе-бар “Ель Греко”
-Основні обов’язки: робота (обслуговування) клієнтів. Робота з розрахунково-касовим апаратом та платіжними терміналами, ведення електронного обліку та розрахунків в системі «Кіпер»
квітень 2006
до квітень 2007офіціант кав’ярні “Світ кави”
-Основні обов’язки: робота (обслуговування) клієнтів.
Освіта:
2005 – 2009р.р.ВПУ№20 (Вище професійне училище) де отримала диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю секретар – діловод (референт).
Тренінги:
2010 – 2013р.р.«Базові навички бармена-офіціанта. Знання стандартів обслуговування клієнтів». «Мистецтво обслуговування. Баріста - професіонал», «Компас – система обліку роботи ресторану та бару», «системи лояльності. Робота з постійними клієнтами»

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: