Резюме від 20 травня 2024

Александра

Адміністратор, хостес, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КНТЕУ

Факультет ФТМ-факультет торгівлі і макркетингу ,спеціальність журналістика, Київ
Вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Закінчена вища
Навчаюсь на журналіста ,на факультеті « Реклама та зв’язки з громадськістю» . Фахівець зі зв’зків з громадськістю належить до вищого управлінського рівня. Головна мета його діяльності на підприємстві - вплив та сприяння підвищенню ринкової вартості його нематеріальних активів: бренду, корпоративного іміджу, репутації, ступеня публічності тощо. Спеціаліст зі зв’язків з громадськістю тісно співпрацює зі ЗМІ, надає поради та пропозиції щодо вибудовування персонального іміджу керівників підприємства, засобів створення корпоративної культури та командо утворюючих заходів

Знання і навички

Корекція брів Ведення соціальних мереж Клієнтоорієнтованість Самомотивація Комунікабельність Здатність до навчання Стресостійкість Продаж одягу Знання стандартів обслуговування Неконфліктність Доброзичливість Висока працездатність Відповідальність Уважність

Додаткова інформація

Мене звати Олександра ,мені 22 роки ,маю вищу освіту (журналістика ,спеціальність «реклама і зв’язки з громадськістю») ,швидко навчаюсь новому ,відповідальна ,вічлива,комунікабельна ,маю охайний вигляд та велику працездатність ,є велике бажання працювати!
Працювала ,офіціантом,хостес,адміністратором кав‘ярні ,продавцем-консультантом (жіночого одягу ,дитячого одягу ) ,та менеджером в офісі.
Проходила курси бровіста)
В надії ,що розглянете мене як кандидата!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Адміністратор рецепції
Біла Церква

Адміністратор рецепції
Біла Церква, Дистанційно

Адміністратор рецепції
Біла Церква

Адміністратор рецепції
7000 грн, Біла Церква

Адміністратор рецепції
10000 грн, Біла Церква

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: