Резюме від 20 травня 2024 PRO

Вікторія

Фрілансер, шеф-кондитер (розробка рецептур, аутсорсинг, навчання), 50 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Вишневе (Київська обл.), Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кондитер

з 01.2021 по 11.2023 (2 роки 10 місяців)
Martinov’s Coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з сировиною (замовлення сировини, контроль якості сировини) розробка та опрацювання рецептур, випікання за новими технологіями, технологічних карт
Контроль якості готової продукції.
Розробка меню, сезонних, тематичних, кенді-бар.
Виготовлення та оформлення на замовлення: тортів (простих, рекомендованих), тістечок, десертів.

Досягнення:
- оновлення ассортименту авторськими рецептурами - це естетичний вигляд продукції та смакові властивості;
- розробка рецептур святкового ассортименту, підготовка до фотосесії, організація, планування та прогнозування продажy та процесів
- збільшення продажу в двічі, завдяки організації, прогнозування та слідування трендам та тенденції кондитерського напрямку
- навчання персоналу та підвищення їх рівня кваліфікації

Шеф-кондитер, Технолог

з 05.2020 по 01.2021 (8 місяців)
Cupcakestudio, Київ (Харчова промисловість)

Роботи з колективом, підбір та навчання персоналу, графік роботи, організація.
Розробка технологічних карт, введення нових смаків тортів та десертів, веганського асортименту..
Розробка нової святкової пропозиції, підготовка нової продукції до фотосесій та запуску на потік.
Контроль готової продукції, якість виконання замовлень, дотримання всіх вимог.
Запровадження нових технологічних процесів, введення системи HACPP на виробництві

Кондитер-оформлювач

з 03.2020 по 07.2020 (4 місяці)
Сільпо, Київ (Роздрібна торгівля)

- виготовлення тістечок та тортів
- оздоблення напівфабрикатів
- декорування тортів на замовлення
(Ліплення фігур та малювання на пряниках)
- дотримання інструкцій та положень, виконання процесів згідно системи HACPP

Співвласник кондитерської, шеф-кондитер, кондитер-декоратор

з 09.2018 по 04.2020 (1 рік 7 місяців)
Сімйна кондитерська Profitrolya, Київ (Харчова промисловість)

Розробка і впровадження нових рецептур та удосконалення продукції кондитерської. Створення ексклюзивної лінії тортів на замовлення. Збільшення клієнтської бази завдяки налагодженню роботи виробництва та якісного виконання замовлень. Підбір та навчання персоналу. Запровадження майстер класів з виготовлення солодощів.
Планування, організація і контроль роботи кондитерського виробництва. Контроль дотримання технології приготування кондитерських виробів. Контроль якості сировини і готової продукції.
Створення інтернет сайту та каталогу робіт для замовлення.

Декоратор кондитер

з 06.2017 по 12.2017 (6 місяців)
Cupcakestudio, Київ (Харчова промисловість)

Ліплення фігур із мастики, робота з ізомальтом, шоколадом, оздоблювання пряників, малювання на тортах, малювання на пряниках. Робота з 3д тортами: оформлення, конструювання.

Власник кондитерської, шеф-кондитер, кондитер-декоратор

з 01.2015 по нині (9 років 5 місяців)
Sweetvnebo, Київ (Харчова промисловість)

Виготовлення тортів та солодощів.
Розробка і впровадження нових рецептур та удосконалення продукції виробництва.
Розробка макетів, ліплення фігур, 3д та каркасних тортів, арт-торти. Планування, організація і контроль роботи кондитерського виробництва. Контроль дотримання технології приготування кондитерських виробів. Контроль якості сировини і готової продукції.
Мої роботи)))
https://photos.app.goo.gl/MzPyc4Po4AEsxF2b7

Керівник відділення

з 04.2011 по 08.2013 (2 роки 4 місяці)
ПФ ПриватБанк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Керівник відділення.
Контроль якості та виконання операцій та цілей поставлених відділенню.
Підбір та навчання персоналу.
Робота з клієнтами.
Розвиток відділення, опрацювання вхідного потоку клієнтів, інформаційних баз та прилеглої території.

https://privatblog.com.ua/novosti/otdelenie-privatbanka-vystavochnyj-tsentr-v-kieve-otmetilo-svoyu-pervuyu-godovshchinu

Освіта

ВПУ 33

Кондитер, Київ
Середня спеціальна, з 2015 по 2015 (8 місяців)

кондитер 4 розряду

КНЕУ ім. В.Гетьмана

Банківський менеджмент, Київ
Вища, з 2005 по 2009 (4 роки)

Магістр Банківський менеджмент

Додаткова освіта та сертифікати

МК Татьяна Свірко Створення пряничної картини та 2д Півня

2018

МК Пеку Веганское

2019-2020

Ніна Леуш Багатоповерхові торти

2019

Знання і навички

MS Word MS Excel MS Office MS PowerPoint Poster

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Чеська — початковий

Додаткова інформація

Працюю кондитером більше ніж 5 років [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: