Резюме від 20 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6632205

Бухгалтер, обліковець (Iiko, Syrve)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Львів, Миколаїв, Одеса

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 10.2023 по 12.2023 (2 місяці)
Yours Space Bistro, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Інженер технічної підтримки програмного забезпечення Iiko (Syrve)

з 01.2021 по 10.2023 (2 роки 9 місяців)
Онікс Софт, Одеса (IT)

•Впровадження програм автоматизації обліку ресторанів
•Технічний та методичний супровід
•Пуско-налагоджувальні роботи апаратного забезпечення
•Консультування клієнтів з питань управлінського обліку та програмного забезпечення
•Робота у Service Desk

Керуючий рестораном

з 09.2018 по 10.2020 (2 роки 1 місяць)
Грифель, Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організовував та контролював взаємодію всіх служб ресторану
- Забезпечував безперебійну роботу закладу
- Займався плануванням та аналізом продажів, оптимізацією витрат, збільшенням середнього чека та середньомісячної виручки
- Керував розподілом грошових потоків, складання бюджету
- Удосконалення форм та методів обслуговування
- Аналізував та відбирав постачальників, укладав договори
- Створення нового меню та ціноутворення для найкращого косту
- Проведення інвентаризації

Менеджер ресторану

з 01.2018 по 06.2018 (5 місяців)
Ресторан "Діковських", Бутлегер бар "Мертвий Кролик", Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)

- Підбір та адаптація персоналу
- Складання графіків роботи, табелювання
- Організація та проведення банкетів, заходів
- Зустріч гостей, спілкування із гостями
- Участь у проведенні інвентаризації
- Вирішення конфліктних ситуацій

Менеджер ресторану

з 09.2017 по 02.2018 (5 місяців)
Грифель, Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)

- Підбір та адаптація персоналу
- Складання графіків роботи, табелювання
- Організація та проведення банкетів, заходів
- Зустріч гостей, спілкування із гостями
- Участь у проведенні інвентаризації
- Вирішення конфліктних ситуацій

Офіціант

з 12.2016 по 08.2017 (8 місяців)
Грифель, Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор ресторана

з 09.2014 по 05.2016 (1 рік 8 місяців)
Art club Del`mar, Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 09.2012 по 05.2014 (1 рік 8 місяців)
Иллюзионъ, Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 06.2012 по 09.2012 (3 місяці)
аквапарк "Аттика", Очаков (Готельно-ресторанний бізнес)

Літній сезон

Освіта

Київський національний університет Культури та Мистецтв

Факультет: Менеджменту та бізнесу; Спеціальність: Готельно-Ресторанний бізнес, Миколаїв
Вища, з 2010 по 2015 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг "Управління рестораном" Олександр Мусатов

9-10.04.18

Тренінг "Управління виробництвом" Олександр Мусатов

9-10.09.2019

Знання і навички

Poster Квінт Знання касової дисципліни Syrve Клієнт-Банк

Додаткова інформація

Порядність, відповідальність, старанність, спостережливість, цілеспрямованість

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: