Резюме від 21 серпня 2023 PRO

Максим

Юрист, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Петриківка
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 01.2021 по нині (3 роки 5 місяців)
ФОП Щербина М.В., Оріхів (Приватні особи)

Робота з клієнам, захист прав та законних інтересів громадян та юридичних осіб, супровід юридичних осіб в їх діяльності, підготовка наказів, юридичний аналіз документації та роботи підприємтва на відповідність заканодавста. Розробка та супровід договірної діяльності підприємвст, захист у судохив органах фізичиних та юридичних осіб. Захист фізичних осіб у кримінальних справах. Практикую захист клієнтів у справах : Крмінального, цивільного, адміністративного, господарського, податкового законодавства. Сімейні справи також були присутні. Фінансові справи, стягнення зборговності по кредитним договорам, займи. Окрема та тісна практика по роботі із пиватними та державними виконавцями. Постійний моніторинг законодавства та правової позиції апеляційних та Верховного суду України. Досвід роботи з іноземними клієнтами(невеликий).

Начальник юридичного відділу районної державної адміністрації

з 06.2013 по 09.2019 (6 років 3 місяці)
Оріхівська районна дежавна адміністрація, Оріхів (Державні організації)

Надання юридичних консультацій працівникам і громадянам, розробка документів і положень по земельним питанням, підготовка проектів наказів/розпоряджень перших заступників та голови райдержадміністрації. Контроль за документообігом всіх відділів РДА. Моніторинг та контроль листування із правоохоронними органами, підготовка відповідей на запити. Підготовка договорів оренди, внесення змін в договори, підготовка договір про співпрацю(договірна робота загалом). Підготовка проектів розпоряджень голови райдержадміністрації, підготовка позовних заяв, підготовка відзивів на позови, заперечення, скарги, клопотання. Перевірка розпоряджень на відповідність чинному законодавству, представництво інтересів райдержадміністрації у судах всіх інстанцій. Участь у справах про примусове відчуження майна із мотивів суспільної необхідності. Моніторинг змін в законодавстві. Досягнення на державній службі, лише декілька грамот, але одна із цінним подарунком, інша із премією)

Освіта

Запорізький Національний університет

Юриспруденція, Запоріжжя
Вища, з 2004 по 2008 (4 роки)

Знання мов

Англійська — вище середнього

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Комплаєнс-директор, керівник юридичного департаменту
Дистанційно, Вінниця , ще 8 міст

Адвокат, юрист
Дистанційно

Юрисконсульт, керівник напрямку
40000 грн, Дистанційно, Львів

Юрист
25000 грн, Дистанційно, Львів

Юрисконсульт
Дистанційно, Рівне, Інші країни

Заступник директора з юридичних питань, юрист
Дистанційно, Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: