Резюме від 20 травня 2024 PRO

Світлана

Менеджер ЗЕД, із закупівель, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер ЗЕД (імпорт)

з 05.2017 по 05.2023 (6 років)
ТОВ "ТАВРІЯ-В", Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Імпорт товарів продовольчої групи переважно з країн Європи. Пошук нових та робота з існуючими виробниками/постачальниками продуктів харчування. Підписання та ведення зовнішньоекономічних контрактів. Аналіз асортименту та цінових пропозицій, проведення маркетингових досліджень, моніторингів. Проведення ділових зустрічей, участь у міжнародних виставках. Організація та контроль повного циклу поставки товару зі складу виробника на склад отримувача: - розміщення замовлення; - маркування згідно законодавства; - створення та перевірка документації на поставку; - взаємодія з транспортними компаніями, митними брокерами, органами з сертифікації; - створення прибуткових накладних для складу.

Менеджер інтернет-магазину

з 10.2016 по 05.2017 (7 місяців)
Таврія-В, ТОВ, Одеса (Роздрібна торгівля)

Прийом та обробка замовлень клієнтів на доставку із супермаркетів «Таврія-В» та мережі «Спринт-кафе», координація роботи служби доставки, забезпечення технічної підтримки клієнтів програми лояльності «Таврія-В» «Clever Bonus».

Адміністратор готелю

з 01.2014 по 10.2016 (2 роки 9 місяців)
Готелі "Vele Rosse" "Gagarinn" "Юність", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч та розселення гостей (заїзд/виїзд); реєстрація гостей; обробка бронювань (дзвінки, електронні листи, бронювання з booking.com та інших онлайн-каналів); робота з бухгалтерською програмою готелю; прийом платежів (робота з касою, ведення касового обліку тощо); консультація щодо послуг, що надаються готелем; робота зі скаргами; координація безперебійної роботи всіх служб готелю.

Продавець, касир

з 05.2011 по 10.2011 (5 місяців)
Evelyn Hill Inc., New York, USA (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у літній програмі обміну студентів Work&Travel USA. Працювала у кафе швидкого харчування. Обов'язки: збір та видача готових замовлень клієнтам, розрахунок клієнтів.

Освіта

Одеський національний економічний університет

Міжнародна економіка, туристичний менеджмент, Одеса
Вища, з 2009 по 2015 (5 років 4 місяці)

Знання і навички

Пользователь ПК MS Office Booking.com SERVIO Shelter TravelLine B52 Мой отель Кассовая дисциплина Ведение отчетности РРО Імпортні операції Уважність Ведення переговорів QD Professional Стресостійкість Керування ланцюгом постачання Міжна Міжнародні перевезення OLAP 1C Дисциплінованість Закупівля товарів

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий
  • Португальська — початковий

Додаткова інформація

На даний час проживаю у Португалії у м.Порту, тому мене, насамперед, цікавить можливість віддаленої роботи. Розглядаю пропозиції як у сфері ЗЕД, так і у інших сферах діяльності.
Особисті якості.
Активний спосіб життя, швидке навчання, відповідальність і пунктуальність, навички ділового спілкування, проведення переговорів. Психологічна готовність та здатність вчитися, змінюватись, пристосовуватися до нових умов. Комунікабельна, стресостійка, дипломатична. Готова працювати в команді та індивідуально з великим потоком інформації. Я завжди намагаюся виконувати роботу вчасно та точно оцінювати терміни виконання завдань. Я не боюся брати відповідальність.
Захоплення та інтереси.
Мене завжди цікавила самоосвіта. Зокрема, мене цікавить IT-сфера, я відвідую тренінги, онлайн-марафони, щоб спробувати себе в різних IT-спеціальностях. Мені також подобається відвідувати онлайн-вебінари з психології, а також лекції з мистецтва та моди. Люблю класичну та сучасну літературу. Вивчення мов – ще одна моя пристрасть. Я вивчала декілька мов у студентські часи (німецьку, іспанську, польську), на жаль, через брак практики, не можу вільно розмовляти, але маю базові знання і добре працюю з перекладачем. Зараз вивчаю португальську мову.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: