Резюме від 29 травня 2024

Вікторія

Менеджер з розвитку, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто проживання:
Люботин
Готовий працювати:
Люботин, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст відділу розвитку малого бізнесу та підприємництва

з 02.2022 по нині (2 роки 4 місяці)
Торецька міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області, Торецьк (Державні організації)

Начальник відділу розвитку малого бізнесу та підприємництва

з 08.2017 по 02.2022 (4 роки 6 місяців)
Торецька міська військово-цивільна адміністрація Бахмутського району Донецької області, Торецьк Бахмутського району (Державні організації)

Забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку та підтримки підприємницької діяльності, популяризації підприємницької культури, розвитку підприємницьких навичок, підсилення конкурентоспроможності та інноваційного потенціалу малого і середнього підприємництва. Координація діяльності суб’єктів підприємницької діяльності та сприяння у створенні умов для розвитку малого і середнього підприємництва. Здійснення заходів контролю за дотриманням суб’єктами підприємницької діяльності законодавства України, що стосується їх діяльності, у межах наданих повноважень та згідно з чинним законодавством. Забезпечення розробки та виконання заходів програми розвитку малого і середнього підприємництва. Аналіз стану розвитку підприємництва, розробка прогнозу розвитку МСП, внесення пропозицій щодо удосконалення діяльності суб’єктів МСП. Аналіз податкових надходжень до бюджету громади та проведення заходів щодо наповнення бюджету. Сприяння забезпеченню зайнятості населення, створенню нових робочих місць у сфері МСП, аналіз трудових показників по суб’єктам МСП. Організація надання консалтингових послуг населенню, проведення семінарів, лекцій, тренінгів, круглих столів щодо можливостей організації самозайнятості, започаткування підприємницької діяльності. Взаємодія з громадськими організаціями підприємців, суб’єктами підприємництва, органами виконавчої влади з питань розвитку МСП. Запровадження інструментів фінансової підтримки суб’єктів підприємництва. Залучення інвестицій в громаду з метою розвитку бізнесу. Залучення суб’єктів малого та середнього підприємництва до участі у місцевих, регіональних, міжрегіональних, міжнародних виставково-ярмаркових заходах, форумах, фестивалях тощо.

Спеціаліст 1 категорії відділу розвитку малого бізнесу та підприємництва

з 06.2006 по 08.2017 (11 років 2 місяці)
Виконавчий орган Торецької міської ради, Торецьк (Державні організації)

Спеціаліст 1 категорії відділу з питань торгівлі та побутового обслуговування населення

з 09.2001 по 06.2006 (4 роки 9 місяців)
Виконавчий орган Торецької міської ради, Торецьк (Державні організації)

Спеціаліст 1 категорії управління з питань внутрішньої політики, оргроботи, соціальної сфери

з 08.2001 по 09.2001 (1 місяць)
Виконавчий орган Торецької міської ради, Торецьк (Державні організації)

Завідувачка магазину з продажу продовольчих товарів

з 02.1998 по 07.2001 (3 роки 5 місяців)
ДП "Дзержинський відділ робітничого постачання вугільної промисловості", Торецьк (Роздрібна торгівля)

Керування діяльністю працівників магазину, спрямованою на забезпечення процесу обслуговування покупців. Підготовка заявок на поставку товарів, контроль ритмічності надходження товарів та їх відповідність поданим заявкам. Перевірка наявності супровідних документів, сертифікатів відповідності, посвідчень про якість та відповідність товарів чинним стандартам та вимогам. Контроль додержання працівниками магазину вимог щодо збереження товарів та належного рівня обслуговування, правил і культури торгівлі, порядку розрахунків з покупцями, оформлення цінників на товари з урахуванням реквізитів. Вжиття заходів щодо прискорення обороту товарів, усунення товарних втрат.

Організація вивчення попиту на види товарів та послуг, які задовольняють потреби споживачів. Впровадження прогресивних форм торгівлі та методів продажу товарів. Забезпечення умов для одержання покупцем інформації про наявність товарів, їх ціну, якість та споживчі властивості. Оперативний розгляд скарг покупців і вжиття заходів щодо усунення порушень та недоліків у роботі працівників магазину. Раціональне використання торговельної площі та забезпечення торговельним і технологічним обладнанням відповідно до рекомендованих норм та вимог щодо охорони праці, захисту навколишнього середовища, протипожежного захисту, санітарних правил.

Контроль виконання працівниками правил експлуатації устаткування, обладнання, ваговимірювальних приладів. Організація атестації та раціоналізацію робочих місць. Забезпечення розміщення працівників з урахуванням раціонального розподілу праці, кваліфікації та їх психофізіологічних особливостей. Створення сприятливих умов для виявлення творчої ініціативи працівників, досягнення високих результатів роботи та підвищення продуктивності праці. Організація підвищення кваліфікації персоналу. Контроль санітарно-технічного стану торговельних та складських приміщень відповідно до вимог санітарних норм і правил, впорядкованість і чистоту прилеглої території.

Створення умов для забезпечення зберігання товарно-матеріальних цінностей, грошей у касах, торгово-технологічного устаткування та обладнання. Розробка заходів щодо поліпшення комерційної та фінансово-господарської діяльності, раціонального використання матеріальних, трудових та фінансових ресурсів. Участь у розробленні заходів щодо економічного та соціального розвитку колективу, укладанні колективного договору. Виконання зобов’язань та забезпечення додержання умов колективного договору. Організація належного відпочинку працівників під час перерв у роботі.

Оцінка ефективності трудової діяльності працівників та вирішення питань щодо матеріального та морального їх заохочення. Ведення обліково-звітної, статистичної та іншої встановленої документації, контроль складання звітності та своєчасне її подання працівниками магазину.

Товарознавець торгового відділу

з 02.1994 по 01.1997 (2 роки 11 місяців)
Дзержинське АТЗТ "Промінь", Торецьк (Роздрібна торгівля)

Укладання договорів про поставки продукції та різних товарів, контроль термінів їх виконання. Здійснення контролю за наявністю матеріальних ресурсів і готової продукції на складах. Контроль за додержанням вимог щодо збереження якості товарів (додержання принципів товарного сусідства, санітарних правил, норм складування і вимог протипожежного захисту) та торгівлі ними. Перевірка наявності товарно-транспортних накладних, рахунків-фактур, сертифікату відповідності державній системі сертифікації та відповідність якості товарів чинним стандартам та технічним вимогам. Здійснення оперативного обліку надходження і реалізації товарно-матеріальних цінностей, контроль своєчасності відвантаження товарів за договорами поставок, зворотної тари. Здійснення зв’язку із постачальниками і споживачами. Оформлення актів, претензій та іншої документації товарно-матеріальних цінностей. Участь у проведенні інвентаризації товарно-матеріальних цінностей.

Заступник голови правління споживчого товариства

з 04.1988 по 04.1993 (5 років)
Макіївське споживче товариство Чорнухинської райспоживспілки Полтавської області, Чорнухи (Роздрібна торгівля)

Сприяння розвитку мережі торгових, виробничих, заготівельних та інших підприємств. Організація торгівельного обслуговування, громадського харчування та надання населенню якісних послуг. Закупівля у населення, сільських господарств продукції і сировини, виробів підсобних підприємств і промислів, дикорослих плодів, ягід, грибів, лікарсько-технічної сировини для переробки і реалізації. Організація роботи споживчого товариства, магазинів, господарств по заготівлі та відвантаженню всіх видів сільгосппродуктів у свіжому та переробленому вигляді. Контроль за наданням різних послуг підприємствам і організаціям по їх замовленню. Укладання договорів з поставниками для придбання і подальшої реалізації товарів народного споживання. Участь у ярмарках, розпродажу товарів. Проведення бартерного обміну. Співпраця з органами державної виконавчої влади, місцевого самоврядування і сільськогосподарськими товаровиробниками в створенні інфраструктури аграрного ринку. Участь у розвитку матеріально-технічної бази торгівлі, заготівель і переробки с/г продукції.

Товарознавець громадського харчування

з 08.1986 по 04.1988 (1 рік 8 місяців)
Чорнухинське об’єднання підприємств громадського харчування Чорнухинської райспоживспілки Полтавської областд, Чорнухи (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація виробництва продукції громадського харчування, переробки сільськогосподарської продукції, роздрібної торгівлі для задоволення попиту пайовиків споживчої кооперації і інших громадян в товарах, продукції, послугах. Організація вивчення попиту на види товарів та послуг, які задовольняють потреби споживачів. Підготовка заявок на поставку товарів, контроль ритмічності надходження товарів та їх відповідність поданим заявкам. Укладання договорів про поставки продукції та різних товарів, контроль термінів їх виконання. Здійснення контролю за наявністю матеріальних ресурсів і готової продукції на складах. Організація ярмарково-виставкових заходів.

Освіта

Полтавський кооперативний інститут

Товарознавсто і організація торгівлі продовольчими товарами, Полтава
Вища, з 1987 по 1992 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

"Основи проектного дизайну та управління проектом" (Програма ООН із відновлення та розбудови миру)

2019

"Ефективні місцеві практики в сфері зниження адміністративного навантаження на бізнес та зменшення місцевої бюрократії."

2019, Програма ООН із відновлення та розбудови миру

"Успішні інструменти підтримки розвитку підприємництва на місцевому рівні"

2019, Програма ООН із відновлення та розбудови миру

"Соціальне підприємництво та Закон України "Про соціальні послуги"

2020, Проєкт USAID "Економічна підтримка Східної України"

"Добре врядування: чітке та прозоре звітування органів місцевого самоврядування перед громадою"

2020, Програма ООН із відновлення та розбудови миру

Цифрограм для держслужбовців. Тестування на національній платформі Дія. Цифрова освіта.

2021,Рівень цифрової грамотності - ВИСОКИЙ С2 (загальна кількість балів 85/90)

Державний сертифікат про рівень володіння державною мовою

2020

Знання і навички

Продуктивність MS Word Комунікабельність MS PowerPoint MS Excel Грамотна усна та письмова мова Уміння користуватись оргтехнікою Здатність до навчання Оперативність Відповідальність Професіоналізм Об'єктивність Ефективність Інтергритет Наполегливість Привітність Знання законодавства України Організаторські здібності Управлінські навички Уміння планувати Адаптивність Організованість Діловодство Цілеспрямованість Дисциплінованість Робота в команді Пунктуальність Уміння швидко засвоювати нову інформацію Уміння аналізувати Гнучкість мислення Емоційна врівноваженість Стресостійкість Уважність Ініціативність Надійність Порядність Чесність Навички контролю Лідерські якості Вміння розподіляти роботу Виваженість Уміння дотримуватися субординації Вимогливість Вміння визначати пріоритети Навички розв'язання проблем Знання діловодства

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Понад 10 років вибиралася головою первинної профспілкової організації

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: