Резюме від 3 червня 2024 PRO

Оксана

Директор департаменту кулінарії

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор департаменту кулінарії

з 01.2023 по нині (1 рік 5 місяців)
Рітейл, мережа, Київ (Роздрібна торгівля)

Успішне керування проектом КУЛІНАРІЯ, забезпечення безперебійної роботи відділів кулінарії в межах всієї мережі, контроль роботи кулінарних цехів щодо якості та термінів зберігання готової продукції, контроль роботи відділів дотримання технології виробництва, вдосконалення роботи з постачальниками, збільшення прибутку Компанії, розробка та контроль дотримання стандартів якості, аналіз моніторингів, бізнеспроцесів, бюджетування та ін.

Керуючий підприємством харчування

з 07.2019 по 10.2022 (3 роки 3 місяці)
Кейтерінг сервіс, Київська обл (Сільське господарство, агробізнес)

1. Контроль технології виробництва.
2. Контроль зберігання готової продукції на виробництві.
3. Розробка та впровадження стратегічних планів.
4. Бюджетування.
5. Контроль виконання запланованого бюджету.
6 .Розробка та реалізація заходів по зменшенню витрат та
підвищенню рентабельності та прибутків.
7. Проведення, контроль та аналіз інвентаризацій на всіх
підрозділах підприємства.
8.Проведення відповідних заходів по результатам інвентаризацій
10.Підтримка корпоративної культури взаємовідносин, мотивація персоналу, атестація.
11.Контроль вибору оптимальних постачальників, охоронних компаній, матеріальних ресурсів.
12. Аналіз асортименту, пропозицій покупця.
13.Аналіз продажів.

Директор виробництва

з 06.2016 по 08.2019 (3 роки 2 місяці)
ТОВ Укртелеком АУ КЦ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес), Київ (IT)

1. Впровадження системи ХАССП, навчання персоналу, ведення відповідної документації за даною системою.
2. Здійснення контролю за виконанням правил трудової дисципліни, норм охорони праці.
3. Розробка нових технологічних карт, нових страв, робота зі Збірником рецептур, актами опрацювання страв, контроль за дотриманням ТК та КК працівниками.
4. Проведення інвентаризацій, забезпечення участі відповідної комісії, аналіз результатів проведення.
5. Контроль видачі готових страв на лінію.
6. Залучення нових клієнтів, підбір персоналу, робота з контролюючими органами. І т.д.

Директор ресторану

з 08.2002 по 08.2015 (13 років)
ПП Фаворит, Чернігівська обл (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття проекту з "0". Набір та навчання персоналу. Розробка технологічних та калькуляційних карт. Аналіз доходів та витрат. Проведення інвентаризацій. Робота з постачальниками, тендерна основа. Робота з контролюючими органами. Бюджетування. Ведення графіків виходу на роботу працівників закладу. Контроль дотримання санітарних норм та правил.

Освіта

Київський університет ринкових відносин

Економіст вищої категорії, Київ
Вища, з 2000 по 2004 (4 роки)

Здобула вищу економічну освіту, ступінь магістра, маю 2 дипломи з відзнакою.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS Outlook 1С:Підприємство Бюджетування Internet Explorer MS PowerPoint Opera Креативність Email MS Access Google Chrome Взаємодія з контролюючими органами Outlook Express WordPad Парус Веб-браузери Графічні редактори R-Keeper MS Office Picture Manager Прямий продаж Робота із запереченнями Розробка технологічних та калькуляційних карт Ділова переписка та дотримання корпоративної етики Робота в бухгалтерських програмах Введенння нових технологічних стратегій Опрацювання діючих рецептур, контроль за дотриманням Введення та дотримання системи ХАСП на виробництві Керування виробничою, фінансово-економічною діяльністю під-ва Координація роботи всіх підрозділів підприємства Організація оцінювання роботи працівників Управління великими колективами Забезпечення високого рівня організації та ефективності виробниц Здатність керувати командою і процесами всередині неї Адаптивність Управління персоналом Високий рівень тайм менеджменту

Знання мов

  • Французька — середній
  • Англійська — початковий

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: