Резюме від 20 травня 2023 Файл

Дарья

Волонтер

Вік:
21 рік
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Мотиваційний лист

Доброго дня! Мене звуть Паньковець Дарія Костянтинівна,я є студенткою четвертого курсу Харківського Національного Університету імені В.Н. Каразіна, юридичного факультету,за спеціальністю “Право 081”. В рамках напрямку я вивчаю велику кількість дисциплін, але, згідно своєї майбутньої спеціальності, найбільша увага приділяється юриспруденції.
Досвіду роботи в цій сфері у мене поки немає.Наразі я маю знання та навички в сфері продажу та в індустрії краси. Нажаль, англійську мову я знаю погано, але українську знаю на вищому рівні.
У вільний час допомогаю своїй країні якнайшвидше перемогти у війні. Приєднуюсь до зборів волонтерів, допомогаю людям одягом,які залишилися без домівок, відкривала збір на тепловізор для хлопців з ЗСУ.
Я дуже організована і дисциплінована. В університеті я три роки займала посаду заступника студентського декану.Допомагала в організації та проведені наукових конференцій,різних святкових заходів.
З вашою організацією я знайома, неодноразово переглядала як ви надаєте допомогу населенню,враховуючи те,скільки сил ви прикладаєте для того щоб допомогти, я загорілася бажанням працювати в вашій команді.
Вважаю, що володіння такими важливими якостями, як людяність,комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, працьовитість і завзятість, допоможе мені успішно проявити себе в роботі.
Розсудливо підходжу до пошуку роботи, тому згодна на посаду помічника або стажиста, головне — щоб була можливість бути корисною людям та своїй країні
Прошу ознайомитися з моїм резюме, яке прикріплено до листа.
Дякую за увагу, та зі свого боку обіцяю, що зроблю все можливе, щоб виправдати вашу довіру.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: