Валерій
Технолог харчової промисловості
- Вік:
- 34 роки
- Місто:
- Черкаси
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9284651
Освіта
КТЕП
Економіка і управління персоналу, Київ
Незакінчена вища, з 2014 по 2018 (4 роки)
Спеціальність :
-бухгалтер;
-менеджер;
-економіст;
-методист;
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вище середнього
- Російська — вільно
Додаткова інформація
Особисті досягнення :
- Потрапив в ТОП 100 поварів України у 2009 році
- 8 місяців навчання у закладах Миколи Тищенко
- 10 років праці в ресторанах :
Рішєлье , Пушистий , ЯпонаХата( ресторан), Роккі , Франт , L’Kafa
- 8 років праці в закладах швидкого харчування :
SoloSushi , СушіЯ, ЯпонаХата ( фастфуд), L’Kafa(кафе) , Festival Sushi , InariSushiFox, Dofamin .
- приймав участь у відкритті 28 закладів по Україні :
- заклади швидкого харчування ;
- доставки і самовивіз їжі ;
- ресторани ;
- кафе ;
- працював по договору у 8 закладів і 3 мереж на посаді «Антикризовий менеджер»:
- ресторани ;
- мережі харчування ;
- кафе ;
- доставка їжі ;
- працював найманим технологом їжі :
- корекція технологічних карт ;
- створював нові технологічні карти ;
- корекція цін з постачальниками ;
- багато роботи провід з постачальниками і добивалися кращіх цін для закладу ;
- вчив працювати поварів з тех. картами;
- створював нові заготовки
- підбирали правильні ціни і калькуляції;
- працював су-шефом і шеф кухарем :
- організація процесу ;
- мотивація персоналу;
- створення нових страв ;
- сезонні страви вводив;
- працював з постачальниками ;
- заміна продуктів на інші в стравах ;
- вчив працювати з списанням і приходу продуктів ;
- 6 років праці директором ресторанів і кафе :
- відкриття закладів ;
- створення процесів ;
- прийом на роботу працівників;
- організація робочого процесу ;
- періодичні Бріфінги з персоналом ;
- кожного дня звіт по фінансам і роботі ;
- багато співпраці з постачальниками і їх цінами ;
- стабільна перевірка цін і калькуляцій закладу ;
- кожного дня пошуки нових вигідніших постачальників ;
- контроль роботи залу та кухні ;
- на розгляд пропоную нові ідеї для розвитку ;
- працюємо з рекламами в :
instagram, facebook, google , telegram , місцеві реклами і блогери;
Шукаю роботу тому , що власник переїхав за кордон з закладом
Інші резюме цього кандидата
35 000 грн
Черкаси, Дистанційно
Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Суші-шеф, InariSushiFox і SushiKo, 4 роки 9 місяців
Черкаси
Незакінчена вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Директор ресторану, Ресторан і доставка їжі, 10 років 11 місяців
Схожі кандидати
Технолог харчової промисловості
Черкаси
Технолог харчової промисловості
Черкаси
Технолог харчової промисловості
20000 грн, Черкаси
Технолог харчової промисловості
Черкаси, Вінниця
,
ще 2 міста
Майстер-технолог харчової промисловості
37500 грн, Черкаси, Київ, Золотоноша