Резюме від 15 травня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9890810

Психолог

Місто:
Тульчин

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Юхименко Світлана
Народилась 16 вересня 1989 року.
Проживаю в Україні.
Шукаю роботу для додаткового заробітку, хоча постійна зайнятість теж може розглядатись.
Маю креативне мислення та проблемне мислення, вміння працювати самостійно та приймати ініціативу, високий рівень організації та планування вміння працювати з різними людьми та в команді, комунікаційні навички, аналітичні здібності та вміння швидко вчитися, здатність до вирішення проблем та прийняття рішень.
Сімейний стан: Одружена. Є дитина.
Освіта : Маю дві вищих освіти. У 2011 році закінчила Міжрегіональну Академію Управління Персоналом за спеціальністю «Психологія». Спеціалізація «Медична психологія»
У 2019 році закінчила Вінницький державний педагогічний університет ім. Михайла Коцюбинського за спеціальністю «Трудове навчання та технології». Отримала диплом магістра з відзнакою.
Досвід роботи: Маю 12 років педагогічного стажу у загальноосвітньому навчальному закладі. Працювала на посаді психолога-12 років, заступника директора з виховної роботи-5 років, вчителя англійської мови у початкових класах-2 роки.
Більше 3 років займаюсь психологічним консультуванням. Забезпечуючи індивідуальні консультації для дорослих та підлітків з різноманітними проблемами.

У 2019 році, в якості додаткового заробітку працювала фрілансером , та писала статті для різних інтернет-видань.
Вільно володію ПК

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Психолог
Тульчин

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: