Резюме від 7 травня 2024 PRO

Олександр

Шеф-кондитер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кондитер, Консультант

з 08.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
Французькі Канікули, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування приміщення кондитерського цеху
Підбір і розстановка обладнання
Розробка унікального меню кондитерських виробів згідно з концепцією закладу (ресторан-кондитерська із сучасними і класичними десертами на вітрині, печивом, кексами, макарон, еклерами і випічкою)
Розробка рецептур і технологічних карт
Організація робочого процесу
Навчання команди приготуванню розроблених десертів
Навчання команди стандартам гігієни згідно з HACCP

Шеф-кондитер, Консультант

з 10.2020 по 05.2021 (7 місяців)
Кондитерська DOLCE, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування приміщення кондитерського цеху
Підбір і розстановка обладнання
Розробка унікального меню кондитерських виробів згідно з концепцією закладу (сучасні десерти, чизкейки, еклери, макарон, а також класичні десерти в авторській інтерпретації)
Розробка асортименту випічки (круасани, сінабони, крафіни)
Розробка рецептур і технологічних карт
Організація робочого процесу
Навчання команди приготуванню розроблених десертів
Навчання команди стандартам гігієни згідно з HACCP

Бренд-шеф, шеф-кондитер, викладач кондитерських курсів

з 08.2019 по 04.2024 (4 роки 8 місяців)
KICA - Київська міжнародна кулінарна академія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка довго- та короткострокових програм навчання кондитерській майстерності онлайн
Створення теоретичних навчальних матеріалів
Розробка десертів різніх рівнів складності для збірників рецептів, книг та відеоуроків
Зйомка навчальних відеуроків
Розробка системи перевірки робіт та оцінювання знань студентів
Проведення навчальних та вебінарів з продажу курсів
Організація навчального процесу на "живих" майстер-класах і курсах та їх проведення

Шеф-кондитер, керівник виробництва (Executive Pastry Chef)

з 01.2018 по 03.2019 (1 рік 2 місяці)
Atlas Pastry Dubai, Dubai (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та налагодження всіх виробничих процесів, процесів закупівлі сировини та витратних матеріалів
Розробка та втілення меню десертів для власних торгових точок та для b2b клієнтів
Оптимізація рецептур під потреби локального ринку та особливості інгредієнтів
Управління витратами виробництва
Планування виробництва
Навчання команди
Контроль якості продукції
Запровадження системи HACCP на виробництві

Шеф-кондитер (Executive pastry chef)

з 09.2017 по 12.2017 (3 місяці)
Gefrorenes - Eis wie damals, Вена (Vienna) (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір обладнання
Організація та налагодження всіх виробничих процесів та процесів закупівлі сировини і витратних матеріалів
Розробка і втілення меню десертів згідно із концепцією закладу (еклери і тарталетки)
Підбір і навчання команди

Кондитер - консультант

з 03.2017 по 02.2022 (4 роки 11 місяців)
Bonjour Patisserie (кондитерська Бонжур), Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір обладнання та його розстановка у кондитерському цеху
Розробка десертного меню згідно із запитом (сучасні еклери, тарталетки та випічка із листкового тіста)
Навчання команди з 0
Організація робочого процесу
Запуск виробництва та його подальша підтримка

Шеф-кондитер, викладач кондитерських курсів

з 07.2016 по 06.2017 (11 місяців)
Hector Jimenez Bravo Culinary and Pastry Arts Academy, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка навчальних програм з кондитерської майстерності
Організація навчального процесу
Проведення кондитерських курсів по класичним і сучасним тортам, тарталеткам, шоколаду, карамелі, морозиву і тістечкам
Оцінювання знань студентів
Розробка нових десертів згідно із трендами

Кондитер

з 09.2015 по 11.2015 (2 місяці)
Eugene patisserie, Paris (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування тортів, тістечок, печива, еклерів та випічки
Отримував та поглиблював знання з приготування десертів з меншою кількістю цукру та жиру, без глютену та з більшою кількістю нутрієнтів

Pastry-consultant. Кондитер-консультант,преподаватель

з 03.2015 по 03.2016 (1 рік)
Проведение мастер-классов и обучение персонала кондитерских, кафе, ресторанов.Разработка десертного меню, Украина (Hotel and restaurant industry)

Производственно-торговая компания "Лукас". "Lucas" confectionary:

Practical pastry course on contemporary desserts (entremets, and individual cakes), developed exclusively for the company according to the peculiarities of production.

Проведение практического мастер-класса по современным десертам, разработанным специально для предприятия, с учетом особенностей производства.

"Love Cake" pastry-shop:

Consulting on modern desserts and pastries
Development of the dessert menu according to the peculiarities of production
Training of the personnel including pastry demo (practice, theoretical material and basic chemical processes in pastry)
Practical pastry course on choux pastry (modern style eclairs) including chemical and technological aspects of choux, glazing technics, decorative technics, working with chocolate.

Обучение персонала (в т.ч. проведение практических мастер-классов с обязательным и обширным теоретическим блоком, объяснение базовых химических процессов в кондитерском деле)
Разработка ассортимента десертов с учетом условий производства
Консультация по подбору ингредиентов, оборудования и инвентаря
Проведение практического мастер-класса по заварному тесту (современные эклеры) включая химические и технологические нюансы его приготовления, техники глазировки и декорирования,работа с шоколадом.

Cafe Zorya:

Developing a range of plated desserts
Training of the personnel
Making a pastry demo for the staff (including theoretical material and basic chemical processes)
Consulting on the selection of equipment and ingredients

Разработка ряда ресторанных десертов (десертов на тарелке)
Обучение персонала с проведением мастер-классов (включая теоретический материал и объяснение базовых химических процессов)
Консультация по подбору оборудования и ингредиентов

Кафе-кондитерская "Ласунчик" (Lasunchik pastry-shop):

Обучение персонала (в т.ч. проведение практических мастер-классов с обязательным и обширным теоретическим блоком,объяснение базовых химических процессов в кондитерском деле)
Разработка ассортимента десертов с учетом условий производства
Консультация по подбору ингредиентов, оборудования и инвентаря

Training of the personnel (including pastry demo embracing practical and theoretical aspects of pastry)
Development of the range of pastries according to the peculiarities of the production
Consulting on the selection of ingredients, tools and equipment

Remont Pub:

Developing dessert menu according to a restaurant's concept
Training of the personnel
Providing consultation in choosing ingredients and equipment

Кондитер, старший кондитер

з 02.2014 по 09.2015 (1 рік 7 місяців)
Honey pastry-shop (кафе-кондитерская "Honey"), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування тортів, тістечок, печива, еклерів, листкового тіста, мармеладу, карамелі та інший продуктів
Створення нових рецептів та вдосконалення існуючих
Планування та організація роботи зміни
Навчання нових членів команди

Кондитер

з 06.2013 по 07.2015 (2 роки 1 місяць)
1+1 media, Київ (ЗМІ, медіа)

Брав участь у телепрограмі "Великий пекарський турнір"
Брав участь у зйомках епізодів "Сніданок з 1+1"
Брав участь у зйомках рекламних роликів для Nutella Ukraine (відео процесів приготування десертів з використанням Nutella)
Брав участь у зйомках рекламних роликів для METRO Ukraine (відео процесів приготування страв та десертів)

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет

Товарознавства, Філологія(Переклад), Київ
Вища, з 2012 по 2015 (3 роки)

Отримав ступінь бакалавра по спеціальності "Філологія, переклад з англійської мови"

Київський національний торговельно-економічний університет

Економіки, менеджменту і права, Міжнародна економіка, Київ
Вища, з 2010 по 2015 (5 років)

Отримав ступінь магістра по спеціальності "Міжнародна економіка"

Додаткова освіта та сертифікати

Ecole Nationale Supèrieure de la Pàtisserie (Francè). Formation professionnelles internationales, Patisserie moderne francaise

2015, 3 месяца

Pierre Clarissou's master-class on plated desserts

2015

Baptiste Blanc's master-class on petite gateaux and individual cakes

2015

Michel Willaume’s master class on cakes and entremets

2014

Emmanuel Hamon’s master class on cakes and entremets

2014

Business English courses (Epoch of International Education)

2011, 6 месяцев

Знання і навички

Creating new recipes Optimization of the working process Planning and organization of a team’s work Training of new personnel Teaching skills

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Українська — вільно
  • Французька — початковий

Рекомендації

  • Завертайло Станислав

    Завертайло Станислав

    Власник, Honey

    Контактні дані приховані
  • Королецька Вікторія Михайлівна

    Королецька Вікторія Михайлівна

    Технолог з розробки нових видів продукції, Виробничо-торгова компанія "Лукас"

    Контактні дані приховані
  • Richard Hawke

    Richard Hawke

    Chef Patissier, Formateur, Consultant, Ecole Nationale Superieure de la Patisserie

    Контактні дані приховані
  • Хорунжа Уляна

    Хорунжа Уляна

    Власниця, шеф-кондитер, Французькі Канікули

    Контактні дані приховані
  • Володимир Буштин

    Володимир Буштин

    Власник, Кондитерська Бонжур

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Член Жюри Національної ресторанної премії СОЛЬ з 2017 по 2020 рік

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: