Резюме від 31 травня 2024

Сергій

Front-end розробник, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Охтирка
Готовий працювати:
Дистанційно, Охтирка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Яковенко Сергій Миколайович
Контактні дані: тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Особисті дані: народився 04.01.1975 року.
Досвід роботи: 2016 рік – теперішній час – заступник редактора газети «Громада плюс» (паралельно співпрацюю з газетою «Прапор перемоги»). 2014-2015 роки – редактор газети «Лідер». У попередні роки працював журналістом та редактором ряду місцевих видань в Охтирці на Сумщині.
В якості редактора забезпечував вчасний випуск газет навіть в екстремальних умовах (відключення електроенергії тощо). Маю великий досвід написання матеріалів про людей різних професій і соціальних статусів та легко знаходжу з ними спільну мову.
Освіта: 1992-1997 роки – навчався у Сімферопольському державному університеті (історичний факультет; спеціальність – історик, викладач історії).
Додаткові відомості: самостійно вивчаю програмування (отримав сертифікат про закінчення курсу “Основи веб-розробки (HTML, CSS, JavaScript)”, англійську та японську мови (щодо останньої маю міжнародний сертифікат JLPT № 4), захоплююся, серед іншого, психологією та здоровим способом життя, шкідливих звичок не маю. На сьогодні опановую фрейморк Vue.js. Вивчаю Node.js та MySQL. Також почав розробляти свої перші сайти. Ось посилання на деякі з них:
https://yakov0401.neocities.org/Me2/events.html
https://yakov0401.neocities.org/jQuery/slider.html
Сподіваюся на плідну та взаємовигідну співпрацю!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: