Резюме від 1 червня 2024 PRO

Юлія

Фінансовий директор, 85 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер, фінансовий директор

з 05.2022 по нині (2 роки 1 місяць)
ТОВ "ЛІМіК ТОВ "ЛІМіК, Київ (виробництво та продаж теплової енергії, газо- тепло- водопостачання, будівництво житлових та промис, Київ (Енергетика)

Організація та супровід роботи фінансової служби підприємства в рамках бухгалтерського обліку (повний цикл від первинки до звітності); зміна принципів роботи працівників відділу, налагодження та повний контроль роботи.
Аудит бухгалтерського обліку воєнного періоду, відновлення втрачених первинних документів, відновлення точності відображення у відповідних періодах, повна інвентаризація ОЗ, ТМЦ... також ревізія нарахувань та виплат по авансовим звітам, розрахунків з лізингодавцем, розрахунків резерву відпусток, індексацій ЗП, списання ТМЦ, обліку ПММ тощо; формування та подача звітності та аудит розрахунків з ДПС з усіх податків.
Постановка управлінського обліку з "нуля", фінансовий аналіз діяльності підприємства, автоматизація деяких процесів та налагодження управлінського обліку витрат в цілому.
Формування управлінської звітності CF, P&L, розробка механізму розрахунку точки беззбитковості у воєнний період, прийняття участі у розробках стратегії перепрофілювання діяльності підприємства на "захід".
Активне налагодження роботи кадрової служби (дистанційні процеси); робота з дебіторською заборгованістю, автоматизація формування та надсилання актів звіряння з усіма контрагентами, розробка графіків розрахунків; перегляд цін та формування концепції ціноутворення;
Розробка платіжного календаря з урахуванням специфіки підприємства;
Розробка та впровадження механізму бюджетування на місячній основі;
Впровадження електронного документообігу;
Ревізія договорів, зменшення ризиків та стратегії роботи з урахуванням військових дій... тощо

Фінансовий директор, Керівник фінансового відділу

з 10.2019 по 09.2021 (1 рік 11 місяців)
ТОВ "Райське Джерело", Київ (Виробництво / Роздрібна торгівля / Retail)

Керівництво фінансовим відділом( бухгалтерія + кадри), юридичним департаментом, відділом документообігу, та відділом організації роботи з клієнтами з дебіторської заборгованості.
* повний контроль бухгалтерського/управлінського обліку групи підприємств;
* розробка облікової політики підприємства та контроль за її дотриманням;
* щомісячне бюджетування;
* розробка, впровадження та контроль фінансових потоків групи підприємств;
* планування та затвердження календаря платежів з прогнозами надходжень на день/тиждень/місяць (операційний cash flow);
* моніторинг та контроль фінансових показників;
* розробка та впровадження щомісячної/щоденної управлінської звітності CF, P&L;
* взаємодія з ІТ відділом з питань розробки та налагодження бухгалтерського/управлінського обліку 1С УПП/УТП/ЗУП/Excel;
* повний внутрішній аудит, інвентаризація активів;
* прийняття рішень з ціноутворення;
* активна договірна робота на предмет фінансових ризиків;
* робота з нерезидентами;
* ревізія клієнтських договорів;
* супровід роботи з банками, відкриття/закриття рахунків, рознесення платежів в обліку, валюто-обмінні операції, дивіденди тощо;
* ведення роботи з ДФС, в т.ч. розблокування податкових накладних;
* планування та оптимізація ПДВ, податку на прибуток на постійній основі групи підприємств;
* впровадження електронного документообігу з використанням ЕЦП в М.Е.DOC,
* повний контроль та супровід нових проектів;
* ризик-менеджмент, оцінка карти ризиковості;
* податкові перевірки контролюючими органами (попередня червень 2021 року);
* проходження зовнішніх аудитів;
* due dilidiligence;
* адміністративні питання, підбір кадрів, адаптація та інше...

Робота з дебіторською заборгованістю, оцінка методів управління, точки впливу, автоматизація функцій та розрахунків CRM в розрізах дебіторської заборгованості; щоденний план/фактний аналіз; щотижневе планування надходжень, касові розриви; програми лояльності, розробка скриптів, впровадження претензій на відшкодування заборгованості, робота з безнадійною заборгованістю; претензії, судові стягнення, керівництво відділом, впровадження та супровід супутніх проектів зі збереженням клієнтської бази...

Консультант аудитор

з 03.2016 по нині (8 років 3 місяці)
Діяльність як ФОП, Київ (Послуги для бізнесу)

Проведення консультування (аудиту) з питань управлінського та бухгалтерського обліку для юридичних осіб на загальній системі оподаткування, єдиний податок для ФОП 2 та 3 групи, тощо. Введення та впровадження наданих рекомендацій в щоденний облік підприємств, в тому числі впровадження та підтримка касової дисципліни, встановлення РРО. Надання рекомендацій з питань оподаткування (ПДВ, податок на прибуток, єдиний податок, ЄСВ, ВЗ, ПДФО тощо) Навчання персоналу, екзаменування, перекваліфікація. Налагодження та супровід бізнес процесів.

Фінансовий директор, заступник фінансового директора

з 09.2012 по 06.2018 (5 років 9 місяців)
Група компаній Webmoney, Київ (IT - розробка ПО/емісія електронних грошей, кіберваюта)

Забезпечення постійної та безперервної операційної діяльності, робота з великою кількістю різних клієнт-банків, в прямому підпорядкуванні 4 операціоніста; планування, нагляд та аналіз обігу грошових коштів, уникнення «касових розривів»; налагодження та підтримка електронного документообігу; організація та супровід роботи з банками (овернайт, овердрафт, кредит, депозит); контроль та звітування; підбір та проф.навчання кадрів, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості, автоматизація бухгалтерського та управлінського обліку в 1С, постійна робота з програмістами щодо вдосконалення додаткових програмних продуктів; проходження перевірок, ведення роботи з ДФС та фондами; контроль та управління фінансовими ресурсами, щоденне складання та аналіз Cash Flow, прорахунок емісії, власних коштів та повний контроль. Консолідація управлінської звітності Р&L, BL; оптимізація питань оподаткування; вирішення адміністративних питань; тощо...

А також паралельне ведення бухгалтерського обліку як головний бухгалтер на кількох підприємствах із загальною системою оподаткування та ФОП (ЄП 3 група).

Бухгалтер, головний бухгалтер

з 01.2005 по 08.2012 (7 років 7 місяців)
Група компаній Webmoney, Київ (IT - розробка ПО/емісія електронних грошей, кіберваюта)

Операційна діяльність, банк, ОЗ, ТМЦ, дебіторська/кредиторська заборгованість, документообіг, інформаційна підтримка клієнтів, ведення бухгалтерського, податкового обліку одночасно на кількох підприємствах, загальна система та єдиний податок, ведення ФОП, робота з великими масивами даних;

Освіта

Київський національний університет технологій та дизайну (Київ)

Бухгалтерський облік і аудит. Спеціаліст, Київ
Вища, з 2002 по 2008 (6 років)

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Відмінний ПК:1С-Бухгалтерія версії 7.7; 8.2; 8.3; УТП; УПП, високий рівень Excel, Power Point, Power BI, Google Docs, Клієнт-Банк, Арт-Звіт, М.E.doc, ЄДР, Електронний кабінет платника податків, РРО, ЛИГАзакон та багато інших. Легко орієнтуюсь в додаткових програмних продуктах.
Зараз здобуваю міжнародний сертифікат ACCA DiPIFR.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: